Minimál és maximál

Valamitől nagyon beindultam tegnap, és remélem, nem a lecsó volt az! :) Bár nagyon finom lett, még cukkinit is tettem bele, mert kicsit kevés volt a paprika. Először Tinci oldala inspirált egy japános dizájnra, aztán egy remek templét, és Kriszta Imijének tündéri fotója. Utóbbit Secima Scrapbook.hu-s kihívására készítettem.

Sablon: Anne Design – Template No 1
Kit: Cali and Noshay - Chijou
Fotó: anna pearson's photostream
Font: Landie

Sablon: Bouille – Template 14
Kit: Ange – Doux Moments
Font: Younger than me

Éjjel még kpróbáltam a halftone technikát Krisssz videója alapján, és az ő kihívására, még mindig Jessica Sprague hatása alatt született ez az agyament alkotás Dédiről, aki férjem nagyija volt. Egy tündér, aki imádta a virágokat, csodaszépen hímzett, nála egyszerűbb, jólelkűbb embert talán nem is ismertem. Nem is értem, miért választottam a fotójához a halftone-t és ezt a cirkalmat. Úgy látszik, megártott a minimál. :)

Háttér: Cewe by Krisssz – Halftone paper + Fudgegraphics – Grunge paper 5
Maszk: House of Three - Swirl cluster
Font: Porcelain

Ma még jövök CT-s hírekkel!

Megjegyzések

Osli üzenete…
Tegnap én is lecsót csináltam vacsira! :D Bár cukkini nélkül, így is noszogatni kellett a gyerekeket. Mostanában annyira rossz evők, ma pl. a bolognai is kifogott a 3-ból kettőn :S Tegnap a rántott hal szintén.
Az oldalaid csodásak, de a sb-n már kommenteltem őket :) ha nem gond, nem írnám le mégegyszer :)
LaceE üzenete…
Én leírom itt is, hogy nagyon tetszenek az oldalak. És szerintem tuti,hogy a lecsó volt a ludas :) A Dédis fotó szerintem kegyetlen jó lett. Ügyi vagy :)