2009. július 28., kedd

Jessica Sprague

Már régóta akarok erről írni. Sabee és Kata blogjában is láthattátok, milyen feladatokat kaptak, miket tanultak azok, akik regisztráltak Jessica Sprague ingyenes, képszerkesztés témájú tanfolyamára. Nekem nagyon tetszik a stílusa, érthető az angolja, nem gyors, nem lassú, felfogható az egyszeri tanulnivaló. A leckék beregisztrálva videó formájában elérhetők PS Elementsben és PS-ben, és visszamenőleg is megnézhetők akárhányszor. Freebie-ket is kaptunk szép számmal. Az utolsó leckék egyike egy ún. storyboard készítése volt, vagyis egy olyan képsorozaté, amely egy történetet mesél el a képrészletek kiemelésével. Azért csináltam belőle egy egyszerű oldalt.:)
Sajnos már véget ért a fejtágítás, de újabb képzésekre lehet jelentkezni, igaz, ezek már nem ingyenesek. Én úgy döntöttem, megér 20 dollárt az ecsetkezelésről szóló (20% kedvezményt kaptam a korábbi részvétel miatt). Augusztus 3-án indul és kéthetes lesz ez is. Remélem, ezt is fogom élvezni! :)

Elemek, papírok: Tina Design – Green Explosion
Varrás: A+ Designs – Holly & Spring Treasure
Font: SSD Shelby Dotty

5 megjegyzés:

eralilla írta...

Csak azt nem értem, miért írtad nem is olyan régen, hogy eligazodsz-e a CT tagsággal kapcsolatban az angoloddal. Le a kalappal azelőtt, aki angol nyelvű tutoriálokat tud követni.

Aranyos lett ez az oldalad is. Csak nem Pap Rita van a fotón?

Osli írta...

sok sikert az újabb tanfolyamhoz, kívánom, hogy igazán hasznodra váljék! :)
az oldalad meg odaát már megdícsértem ;)

Sabee írta...

Nagyon tetszik a storyboard-os oldalad :) én még igencsak adós vagyyok ezzel (is) Szerintem is nagyon jó volt Jessica tanfolyama, és tényleg, én is megdöbbentően jól megértettem az angolját :) Örülök, hogy beneveztél még egy tanf.ra, aztán majd mutasd meg, hogy mennyi mindent tanultál :)

Secima írta...

Nagyon jól sikerült ez az oldal is. Jókat tanultál nagyon. Csak így tovább!

LaceE írta...

Tényleg jó lett az oldal. Lehet, hogy találkozunk a tanfolyamon :)

Related Posts with Thumbnails