Ajándékkártyák 4.

Még mindig vannak kártyák, ma is mutatok hármat. Az első és második adagot itt találjátok, a harmadikat itt.
A kagylós kártya hátteréhez Dylusions Ink Sprayt használtam, erre selyemfényű struktúrpasztával stencileztem ágakat moszatnak. Alul a homokot akrilfestékkel színezett 3D porból kevertem, és kentem fel. A címfeliratot Graphic45 papírból vágtam ki, a széleit tintáztam. A kagylókat alapkartonra pecsételtem, gelatossal és Distress Markerrel színeztem. Kivágtam, majd tintáztam a széleket, és összecsillámoztam PentArt csillámpalás ásványpasztával. A csillámos nyíl öntapadós die-cut, bár tudnám, honnan. Színben passzoló selyem- és organzaszalagokkal díszítettem.



A Párizs kártya hátterét Distress Inkkel készítettem. Többféle struktúrpasztával (normál és alumínium) és motívummal stencileztem rá, valamint fekete StazOnnal pecsételtem a számot (Cavallini) és az Eiffel tornyot. Tintáztam a széleket fekete Distress Inkkel, és az óra közepére egy félgyöngy hatású chipboard korongot tettem (festett, Glossy Accents-el domborított). Színben passzoló selyem- és organzaszalagokkal díszítettem.


Hasonlóan készült a Call me tag is. A pecsételt telefont (Cavallini) Glossyval "domborítottam". A kapcsos zárójel die-cut. A címfeliratot a korábbiakhoz hasonlóan nyomdáztam, de itt tettem alá még egy réteg kartont, és fehér lakkfilccel díszítettem. A szalagok organza és csipke.


Tovább is van, mondjam még? :)
 

Megjegyzések

Budaházi Brigitta üzenete…
Jaaj, miket tartogatsz a tarsolyodban! A moszatos az abszolút kedvenc, de mind a három tetszik-tetszik-tetszik!
Gólya üzenete…
Már csak szuperlatívuszokban tudonék beszélni... szóval: szuperlatívusz, szuperlatívusz, szuperlatívusz :)))
Rucola Designs üzenete…
Köszi, imádlak-imádlak benneteket! :)