Ajándékkártyák 2.

Mutatom, milyen tag-eket készítettem még ajándékba, az első adagot itt találjátok. Általában nem volt kialakult elképzelésem, hogy mit fogok csinálni, több kártya készült egyszerre. A háttérszín alapján kezdtem színben illő kiegészítőket keresni, és címet adni.
Az alapot mindhárom kártyánál Distress Inkkel és Gelatossal "festettem". Erre került valamilyen stencilezett motívum struktúrpasztával, majd StazOnnal pecsételtem.
A Carpe Diem felirat öntapadós scrapbook betűkből készült, amiket átírtam/festettem kicsit, és kontúroztam Distress Markerrel. A Scrapfellow chipboardokat Distress Inkkel festettem és Glossy Accents-sel "domborítottam".


A lepkés kártya felirata Cavallini betűnyomdával készült. Alapkartonra nyomdáztam, kivágtam szavanként, majd ezt tintáztam és ragasztottam fel. A háttérhez itt Dylusions Ink Sprayt is spricceltem, a lepkét Merikától vettem. :)


A madaras kártya felirata és madárkája scrapbookpapír, a kéz fa díszítőelem (wood veneer), Prima Marketing talán. Került rá pár öntapadós dolog, és új szívszerelmem a szöveges rész jobbra fent: Tim Holtz idea-logy tissue wrap. A kártyák szélét tintáztam. A szalagok asszem organza, a narancsosból a madaras kártyára is ragasztottam. Persze fel kellett volna írni, hogy melyiken mi van, meg honnan való, sorry.


 

Megjegyzések

Unknown üzenete…
Á, itt az enyém is :) Remek a fotó, de valóságban még szebb ♥
Margó üzenete…
Gyönyörűek!!!♥
Gólya üzenete…
Brutalisak! Ajulok ma is!
Budaházi Brigitta üzenete…
Nagyon nagyon tetszenek! A színeik és az aprólékos kivitelezésük tüneményes! Nagyon bennük vagy.
Rucola Designs üzenete…
Köszönöm, drágák vagytok!!! :)
Merika üzenete…
Fantasztikusak Ildi!!!! Nagyon tetszik! Pillangós :-) kedvenc, meg a madaras, meg mind!!!