2014. december 2., kedd

Ajándékkártyák 1.

Bee kezdeményezésére gift tag-eket, vagyis ajándékkártyákat készítettünk egymásnak digitálisan vagy hagyományos technikával. Én az utóbbit választottam, hiszen jó régen nem mixed médiáztam már. Ezúttal semmilyen digiben szerkesztett vagy készletből választott, nyomtatott cucc nem került a kártyáimra, ez külön kihívás volt számomra. Akkor mutatok is párat.

Egyértelmű, hogy a medvéset Secima kapta. :) A színátmenetes alapot Gelatossal készítettem. A maci és a körök BoBunny Noteworthy die cut elemek, amiket kicsit átfestettem. A Scrapfellow chipboardokat Distress Inkkel festettem és hődomborítottam Distress domborporral. A címfelirat Cavallini betűnyomdával készült. Alapkartonra nyomdáztam, kivágtam szavanként a zászlókat, majd ezt tintáztam és ragasztottam fel dimenziós ragasztócsíkkal. A madzagja pékzsineg, a kártya szélét tintáztam.


A madárkásnál az alapot Distress Inkkel készítettem. Erre került a stencilezett hullámmotívum struktúrpasztával, majd StazOnnal pecsételtem a szövegeket. A pecsételt madárkát ki is festettem Distress Markerrel. A chipboard korongokat Distress Inkkel festettem és Glossy Accents-sel "domborítottam", ahogy Bee-től tanultam. :) A kártya szélét tintáztam, és organza szalagokat tűztem rá.


A szitakötős kártya alapja szalvéta, amit kicsit tintáztam, öregítettem. A szárnyakat Glossy Accents-sel "domborítottam", a szitakötőket és a bimbókat átfestettem, és StazOnnal pecsételtem a címet. A szitakötők feje fekete Rayher félgyöny lett. A kártya szélét tintáztam, és organza szalagokat kötöttem rá.

 

4 megjegyzés:

Gólya írta...

Mennye'mma"a'a'a'! Total professzionalizmus!!! Imados mind!

Secima írta...

Mindegyik nagyon klassz, de természetesen nekem a macis jön be legjobban. :) :) :) Köszi-köszi!!!

Margó írta...

Csupa-csupa gyönyörűség!!!♥

Toni írta...

Hihetetlen szépség, kegység!

Related Posts with Thumbnails