Összepakoltam, indulok!

December végén nagy levegővételek közepette megvettem a jegyemet az Art Journal Caravan 2011-es expedíciójára! Nem vagyok sem túlzottan kalandvágyó, sem felfedező típus, de utazni azért szeretek. Először is hadd mutassam be (remélem!) hű társamat, Artie-t, a tevémet, aki elkísér a hosszú úton. Természetesen madárkák is jönnek velünk.:)

Tangie Baxter – AJC camel
Tangie & Rebecca – AJC Parcel 01

Christina Renée – Old cuts, Lil birdies


Egész éven át tart ez az utazás, hetente kapunk/vehetünk új muníciót hozzá, ki-ki kedve és ideje szerint válogat ezekből. Úgy döntöttem, maradok a négyzetes formánál, és nem fogok görcsölni, ha egy-egy hét kimarad inspiráció vagy idő hiányában. Amúgy sem akarnám véresen komolyan venni, de mindenképp célom, hogy fejlődjek az art journaling terén, és legyen erről egy szép füzetem a végén.

Íme a borítóm, kicsit káoszos, de jól tükrözi a lelkiállapotomat: fogalmam sincs semmiről, de kíváncsian várom, mi lesz.

Tangie Baxter - Journey '11
Tangie Baxter - AJC camel

Christina Renée – Old cuts, Lil birdies

Ez az utazás is olyan szóválasztós, mint Ali Edwardsé. Egy konkrét kifejezésre kell koncentrálnunk egész éveben. Kicsit kínlódtam, hogy mi legyen, aztán rájöttem, hogy a szó már kiválasztott engem november végén, amikor Bécsben megvettem magamnak az éves naptáramat. Szóval az én szavam a BŰBÁJ vagy, ha úgy tetszik: VARÁZSLAT. Ezt azért elég tágan tudom értelmezni. :) Szeretnék kicsit kevésbé földhözragadt lenni idén, mint szoktam.

Tangie & Rebecca - AJC Parcel 01
Tangie Baxter - Journey '11


Nem hazudtolván meg önmagam, rögtön beugrott egy ősrégi szám a hetvenes évekből. Hogy lássuk, milyen cukik a zenészek, még egy aktuális számot is linkelek a Pilot együttestől. Van, ki erre a névre emléxik?

Pilot - Magic



Pilot - January


Megjegyzések

Giny üzenete…
Annyira jók, én is nézegetem már egy éve az AJC cuccokat :)) Jó utazást, imádom a tevédet és nagyon tetszik a Magic oldalad!
Unknown üzenete…
hű, jól hangzik ez az AJC, bizrosan jó lesz és tetszik a szó, amit választottál :)
T üzenete…
Királyság!! Jó utat, és lélekben, ja és a blogodon veled tartok én is!!! jipppppppppijéééééééééé!!!és BÚÉK!!!!
Florci üzenete…
aztaaa! jó utat Ildi!!!
őőő, várjunk csak! kevésbé földhözragadt?? nekem eddig is eléggé "elszálltnak" tűntél! :)) Drukkolok és kukkolok!!!!
LaceE üzenete…
Erről nekem nem is meséltél :)
De jó. Oda meg vissza vagyok. Eddig is zseninek tartottalak, de most már mesternek :)
Jó utat, én is Veled tartok :)
erzsocica üzenete…
Először is BÚÉK, és köszi a szülinapi köszöntést!
Nagyon klassz dolog ez az utazósdi, jó utat hozzá! Az oldalaid pedig eszméletlen jók, a tevét imádom!t
szrjudit üzenete…
Arnie meg te remek páros lesztek :D, és én is ott utazom ám veled, drukkolok, nagyon várom honnan hova jutsz el, izgi. A bűbáj pedig szuper fűszere lesz az egésznek!
Toni üzenete…
Jót tenne a világnak, ha a földhözragadtak olyanok lennének, mint Te :) Az úthoz a felfedező kedv és a találékonyság egyben, ezen kívül már csak fogkefét kell vinned! Jó utat, nekem meg jó szurkolást!
Ps: Tevével vigyázz mozgása elég flexibilis, hosszú úton hullámvasút!
do üzenete…
Óvatosan azzal a tevével, nehogy tengeribeteg legyél az út végére :D. Jó utat, és örülök, hogy így blogon keresztül veled tarthatok!
krisssz üzenete…
Ó, de csúúcs!! Én szelídebb vizeken evezek, szóval nagyon kíváncsi vagyok az utadra:))
Secima üzenete…
Én is utazom veled. A Pilottal a múltba. Nem is tudom, mikor hallottam őket utoljára. Köszi az élményt. :)
Figyelem majd az utatokat Artie-val is. Bizonyára nagyon klassz lesz!
Kisnyul / Andi üzenete…
Nagyon örülök. Szeretem nézegetni ezeket az oldalakat és most külön öröm, hogy egy ismerős is csatlakozott a csapathoz. Várom a képeidet!
Margó üzenete…
Jó utat Neked, tevén, vagy gyalog, vagy virtuálisan, vagy szállva! Valószínűleg hozzá kellett volna járulnunk az utazásodhoz, mert számunkra is élmény lesz. Te nem vagy egy olyan titkolózós típusú ember, így nekünk is élmény lesz a Te utazásod Ildi:-)))))