Jeges

Még egy scrapes vállalásom van idénre: én viszem a havi ATC kihívást a Scrapbook Elementsen! Már gondolkodom rajta egy ideje, mert teljesen leült októberben, igaz, előtte se volt nagy az érdeklődés. Esetleg van kedve valakinek segíteni a fellendítésben?
Az ATC (Artist Trading Card) egy kártyaformátum, Krissznél olvashattok róla bővebben. Minden hónapban lesz hozzá freebie is, a januári már elkészült, itt találjátok. A téma a JÉG! Abszolút szabadon értelmezhető, az ATC-ben az a jó, hogy a méretén kívül semmi kötöttség nincs. Lehet használni fotót, de nem muszáj. A frebbie-t sem muszáj használni, azonban fontos, hogy a felhasznált dolgok java része a SBE-ről származzon. A freebie-n kívül hó végén összecsomagolva megkapják a résztvevők az összes kártyát (persze ehhez az kell, hogy el is küldjék nekem).

Itt a csomag:
És a kártya, amit csináltam. Feri éppen a jeget próbálgatja Velencén. :)

Rucola Designs by IG – Penguin Picnic
ATC Parcel # 01

Font: TrajanusBricksXtra


Kíváncsian várom, mit alkottok! :)

Megjegyzések

krisssz üzenete…
Tök jó!!
Épp jövő héten lesz ATC-s kihívás, persze ez ma még titok:))
Kisnyul / Andi üzenete…
Ildi, szerettem volna letölteni a freebiet. regisztráltam, bejelentkeztem, mégsem tudom letülteni, pedig látom a csatolt zip-et. van ötleted mit tegyek?
Rucola Designs üzenete…
Regisztráció után kapsz egy mélt, aminek a megerősítése után válsz csak igazi taggá, nem azonnal.
Kisnyul / Andi üzenete…
Köszi, még várom a mailt. Türelmetlen voltam (vagyok)
Kisnyul / Andi üzenete…
SIKERÜLT!!!! Köszönöm!
Kisnyul / Andi üzenete…
Szia Ildi, elkészültem, a blogomra már feltöltöttem, de az SBE-re sajnos nem tudom. A fórumban láttam, hogy nem csak nekem nem jön össze ezért most várok. E-mailben elküldtem neked.