Nyertem!

Már nem most, hanem mikor?! Osli húsvéti témájú feladatsoros kihívásával, ahol én kaptam a legtöbb hozzászólást a legjobb nézettség mellett! (Nem úgy, mint szegény Güell-park, amit a kutya sem kommentel :() Annyira boldog vagyok, mert nagyon meg akartam nyerni a felajánlott fácskát, és nekem sosem szokott sikerülni az ilyesmi. Már egy jó hónapja tervezgetjük a találkát, de az én hibámból mindig elmaradt. Szerdán viszont sikerült találkoznunk, így már a szép kis májusfa boldog tulajdonosa vagyok! :) Fotózkodtunk is, ahogy kell, így meg is tudom mutatni magunkat! :))

Template: Sine (ScrapOrchard) – Blog ’Bee’ No. 04 (megbuheráltam, elforgattam)
Minden innen: Megan Farrow (Studio Flergs) - SYTYCD Week 2
Font: You Wish You Were a Shirley

Megjegyzések

Ányi üzenete…
Jelentem, kikapcsoltam! :-)
Secima üzenete…
Én kommenteltem a Güell parkot, de nem itt, hanem a CEWE-n. Amúgy is kész kiszúrás, hogy egy képedet három helyen is kommentelnem kell. :) Az már hogyan néz ki, hogy az egyik helyen megdicsérem a másik helyen meg jól lehúzom? Hi-hi. Ilyen nincs is. Mindig dicsérni szoktalak, hiszen nem is lehet mást az alkotásaiddal, csak dicsérni. Mint ahogy ezt is. (amit egyszer már kommenteltem) A lényeg, hogy itt is nagyon tetszik. Nagyon szépek vagytok mindhárman, és már nagyon várok én is egy bizonyos alkalmat.
macicsapat üzenete…
Gratula! Milyen jó, hogy fát nyertél! :)
Unknown üzenete…
Gratulálok itt is, mégegyszer :)
Kriszta (hozak) üzenete…
Grítulálok a szépséges fádhoz! Az oldal is nagyon jó lett. Biztosan jó volt személyesen találkozni.
Zsu üzenete…
Még egyszer gratulálok a kis fához! Jobb helyre nem is kerülhetett volna! Biztos jó volt személyesen is találkozni. :)
Osli üzenete…
Most veszem észre, ezt a bejegyzést. Örülök, hogy te kaptad a kis fát, és most már tudjuk, hogy a Güell Parkos képed sem volt hiábavaló ;)