Semmi negatív

Úgy tűnik, nincs tovább hová húznom a tábori blogbejegyzés megírását, mutatom, amim van. :)
Ahogy már több beszámolóban is olvashattátok, új helyszínen táboroztunk idén, Szedresen. Gyönyörű a hely, nem győztem fotózni mobillal. :) Bár a kaját folyamatosan fikáztam, a tisztaság, a kedvesség, a sörellátás és -árfekvés ezt abszolút tudta ellensúlyozni. Az alkotóterem is nagy volt és világos. Ide még jönni kell!
Tartottam tőle, hogy nem fogok túl sokat alkotni, annyira nehezen szakadtam ki a hetek óta tartó bal agyféltekés melóból, családi gondok is nyomasztottak, és az utolsó pillanatban tudtam csak összehányni a kreatív motyót. Így is csodás volt kiszakadni az inspiráló közegbe. A workshopos témák többségét inkább csak felszívtam, egy napig tartott akklimatizálódni.
Bár sokáig matattam egy dupla art journal oldalon, egyelőre azonmód, félkészen van a füzetemben.

Gigi vasárnapi vászonképes-alkesztintás-repedőpasztás workshopjára azért felszívtam magam, és otthon már csak két fémszárnyat kellett rá tennem befejezésül. Ja, és vissza kellett ragasztanom a lepotyogó struktúradarabokat. :) Tanulság: a vastagon kent, rusztikus repedőpasztának hagyni kell időt a száradásra. A TCW Rebekah Meier stencil annyira elvitte a kompozíciót, hogy más nekem nem kívánkozott rá, csak egy kis súlyozás alulra. Próbálgattam sok mindent, de végül a színekre erősítettem rá csak egy kicsit. Az árnyékolást Big Brush pennel csináltam, az szépen befogta a repedőpasztát, és a fémszárnyakat is. Az eredetileg ezüst szárnyakat először viaszpasztával és metálfestékkel próbáltam antikolni, aztán vetettem be a filceket. (Az eszembe sem jutott, hogy alkoholos tintával csináljam, legközelebb megpróbálom.)


majdnem kész

Saját Pozitív-negatív workshopunkhoz inkább csak a nevet és az adminisztratív/pénzügyi hátteret nyújtottam, az oroszlánrészét Gólya tette bele, és szuperszónikusan csinálta. Mivel abszolút "ösztönös művész" vagyok, és elég ügyetlen is, sikerült semmit sem demonstrálnom és magyaráznom, de legalább nem felejtettem otthon a stenciles mintafüzetkét, amit még Gigi régebbi workhopján készítettem. Ígérem, a stencilezésről még jövök egy összeszedettebb blogbejegyzéssel!


saját mesterművem :)

Naná, hogy beteszem én is a cukifotót egyenkötényben! :) Az itt készült anyagból még tuti lesznek digi oldalak, és a zsurnált is be fogom fejezni! Remekül éreztem magam, köszönet a szervező Vikinek, a fuvarozó és kitartó sörpartner Gólyának, a barátnőknek, a régi és most megismert scraptársaknak!

Gólya, Kovaxka, Bee triász
   

Megjegyzések

Budaházi Brigitta üzenete…
Többször felnevettem a szöveg olvasása közben. Haláli vagy, Ildi. :-)
Szerettem a tábort Veled, veletek. Köszi mindent! A vászonképed már ott lenyügözött, az art journal oldaladdal együtt.