Random szerdák

Múlt szerdán az A38 hajón voltunk, ezúttal nem "ugrás-a-sötétbe" koncerten, hanem ráismételtünk a tavaly márciusi Anselmo Crew-Che Sudaka kombóra. Sajnos a Crew-ból az utóbbi pár hónapban elszublimáltak a fúvósok, új dobos van (aki egyébként jó!) és összességében minimum hárommal kevesebben jöttek. Plusz pontként elég rosszul voltak hangosítva, így ez a rész nem ütött annyira, mint tavaly. A Che viszont sokkal jobban tetszett, tényleg nem haknizni járnak ide. Kritika itt, egyetértek. A végét már nem hallottuk, mert Ferinek elég rossz napja volt, így 11 magasságában leléptünk. A népség iszonyú izgága volt, és szerintem is mindenki rajtunk járt át. Volt egy fickó, aki konkrétan négyszer ment el közöttünk 2 óra alatt sörrel. :)

Ajánló:


Közös számuk, az MR2-n rongyosra hallgatható:


Tegnap is a hajón voltunk. :) Végre Budapest Báron! Szinte mindenki fellépett: Farkas tesók, Ökrös Károly, Ferenczi György, Nemjuci (ex Anima), Behumi Dóri (ex Jazz+Az), Lovasi Bandi bácsi (ki nem tudja, honnan?), Kiss Tibi (Quimby), Rutkai Bori (Specko Jedno), Frenk, Keleti András, Kollár – Klemencz László, és még Szűcs Krisztiánt (HS7) sem sikerült lekésnünk. :) 3 óra tömény szórakozás, ennél vegyesebb korösszetételű közönséget még nem is láttam, Máté és Edit is ott voltak, legközelebb a nagyit is visszük. Rengeteg sör fogyott, de nem bagóztak, amit díjaztam eléggé. Azért nagyon fura, hogy ennyien kajálják a kuplékat, sanzonokat Sárditól, Karáditól, Piaftól, szerintem a fiatalok nem is ismerik az eredetiket. Persze ez nem baj. Feri az elején kicsit aggódott, de aztán elkapta a hangulat őt is. :)



Zárószám volt lányok és fiúk összessel. Meg is hatódtam.


Legközelebb kedden tudósítok, a MÜPÁ-ból. :)

Megjegyzések

kreatívhit üzenete…
Négyszer is elment köztetek mégpedig nektárral:) Ez a legjobb.Köszi a vidiket is.
Secima üzenete…
Megint jó kis programokon voltatok. Köszi a videókat.
beedee üzenete…
Hűűűű!!! Budapest Bár.... írtó irigy vagyok!!!!!!
Osli üzenete…
Na most aztán én is irigykedem. Nekünk is volt róla szó, hogy anyummal elmegyünk, de mivel hétköznapra esett ezért a terv is, csak az kútba.
Azért láttam már őket én élőben. Nekem Frenk a ♥-em csücske. A harmadik lemezük volt a névnapi ajándékom, amit azért is élvezek annyira, mert pont a lemez ihlette koncerten voltam a Margit-szigeten. A (pót)szilveszteri adást is végigénekeltem, itthon, egyedül. Egyszer mehetnénk együtt is. :)
Florci üzenete…
Ha mentek, szóljatok nekem is léccci!!! Én az eredetieket is ismerem, amin az én férjecském mindig meg is lepődik, hogy honnan tudom én ezeket? (még a hajón se voltam sose... na majd ha megnőnek a gyerekek!) :))
Puzsi üzenete…
Köszönöm a videókat. Én jelenleg Halász Jutkából és az Alma együttesből vagyok szuper... De ami késik nem múlik...