Színről színre

A címbeli szójátékot még fokozhattam volna, ha ottmaradok Szegeden és SZIN-en (Szegedi Ifjúsági Napok) is meghallgatom kedvenceimet, mert volt belőlük bőven! (Úgy látom, ezt a szegény fesztivált legalább annyira fúrják, mint a Szigetet...) Sajnos csak a pénteki napot tölthettem Szegeden, mert munkából kifolyólag haza kellett utaznom.
LaceE viszont sűrű programot szervezett: Krisztával együtt presszóztunk és dumáltunk délelőtt, aztán egy klassz halászléebéd (haltepertővel) következett a Tisza-parton. Utána még Ani barátnőmmel és családjával is összefutottam az esti vonatig. Szuper nap volt!
Íme az erről készült nagy mű, aminek kapcsán megemlítem, hogy aki a felhasznált kommentkártyával vagy más freebie-vel készít oldalt, ami a legutóbbi Scrapbookozz velünk magazinban megjelent, álomnyereményben részesülhet! Sajnos én "belső ember" lévén nem indulhatok, de mindenkit bíztatok: augusztus 31-éig még van idő!

Sablon: Mandagirl Template 25 (nem sok maradt belőle)
Elemek, papírok: Valgouveia Designs – Ana Elisa „Beth”, My Boy
Címkártya: Budaházi Brigitta – Instant címkártyák
Madárka: Danimoy Designs - News To Me
Font: jailblrD JenNA, Celine Dion Handwriting

A másik színes dolog már pár napja készült, az FPD color challenge kihívása nagyon megtetszett, ahol fekete-fehér-élénkzöld színekbe kellett öltöztetni egy oldalt. Az Univerzum készletet használtam hozzá, így az SB-s kihívásnak is eleget tudtam tenni. A gyönyörű fotót Ritus barátnőm készítette.

Sablon: Zakirah (Matahati Designs)
Elemek, papírok: Altalena, Giny, Kovaxka, Moncsi, Maja Irány az Univerzum készletéből
Font: Bleeding Cowboys, CK_Alis_Hand

Megjegyzések

Osli üzenete…
a talis oldaladhoz milyen jó papírokat válogattál! nagyon szuper lett.
A másik is nagyon találó, de azt már a fórumon kommenteltem :)
LaceE üzenete…
Szerettem volna, ha itt maradsz és lemegyünk együtt a SZIN-re, de Neked megint más volt a fontosabb :) Imádom mindkét oldalt. A Tavasz ízét, mert nincs rajta ember, a szegedi oldalt, mert annyira jól nézünk ki rajta együtt. :)
Secima üzenete…
A taliért irigyeltelek egy kicsit, de azóta már megvolt a nagy tali is és az kárpótolt ezért. Bár azért nagyon jó lehetett így hármasban. :)
Az oldalaid szuperek, mint mindig. :))))
Janka üzenete…
Az első, a ColourLovers nagyon bejön. Majd jól meglepődsz mostanában ;)
Myrthyra üzenete…
A szuper napot a szuper alkotás tükrözi.:)