Irány az Univerzum!

Indul hát a blogvonat, ami inkább űrhajó! Álljatok meg mind a 15 csillagközi megállónál! És legyen nálatok törölköző! :D Aki első, aki kitalálja, miért, kap tőlem wordartot kívánság szerinti szöveggel!
Az én kis készletem letölthető a kép alatti linkekről.

Megjegyzések

eagleszem üzenete…
Jaj! Olyan szuperjók ezek a kis robotkák! Őket is felpakolom az űrhajómra:D!
Budaházi Brigitta üzenete…
nagyon bírom a robotjaidat. hihetetlenül aranyosak!
Giny üzenete…
Nekem az űrhajód tetszik legjobban, meg a szkafanderes figura, de most töltöm, hogy jobban szemügyre vehessem. Köszönöm szépem!
LaceE üzenete…
Máűr megint nagyszerűt alkottál :)El is viszem mindjárt, köszi. A törölközőn gondolkodom pár perce. Mihez is kellhet? Van pár alternatívám: most például mert nagyon meleg van és izzadok, megyek is mindjárt zuhanyozni, ahhoz kellhet törölköző. Vagy mert akkora szuper jó készleteket készítettetek, hogy beleizzadunk mire letöltjük. Esetleg a szigeten sörfürdőben volt részed. :) Igazából egy éppkézláb ötletem sincs. De azért még gondolkodom rajta :)
Rucola Designs üzenete…
LaceE, a sok kreatív tippért megszavazok neked egy különdíjat! :) De nem talált!
Unknown üzenete…
Jaj, de édi robotok! Már töltöm is. A törölköző pedig csak nem arra kell, hogy megtudhassuk, hogy az élet nagy kérdésére a válasz 42??? Éljen a Galaxis Útikalauz! Az egyik kedvenc sorozatom, főleg a régi változat. Erre gondoltál?
Unknown üzenete…
Jéééé, csak most veszem észre, hogy te engem is belinkeltél a sorba! De kedves tőled! De nem lesz belőle baj? Mert sehol máshol nem vagyok benne, és az én blogomba is csak add-onként tettem fel, tehát nincs ott az egész sor, csak az első állomás linkje...
Rucola Designs üzenete…
Hát persze! Maja, nyertél! Írd meg, milyen szöveget szeretnél! :)
Unknown üzenete…
juj, de jóóóóóó! na, most meg gondolkodhatok szövegen... Talán majd megálmodom... Holnapig kitalálok valamit. Jaj, már alig várom! Egy saját külön bejáratú wordart! Jól fogok aludni! :-))))
cindiaskew üzenete…
love trains, love this kit, it looks so fun. tyfs
Osli üzenete…
Erről lemaradtam! Mármint a nyereményről! Imádom a könyvet, de a többi részét is. Van egy virtuális-barátom, aki Szegeden minden évben megrendezi a törölköző-szépségversenyt a regény tiszteletére. (Ez nem jelent egy különdíjat nekem? ) ;)
Secima üzenete…
Megint szuper lett a készleted!!! Győzöm csodálni. :)))
Névtelen üzenete…
Thank you so much for this Freebie. I want to let you know that I posted a link to your blog in Creative Busy Hands Scrapbook Freebies Search List, under the Page 5 post on Aug. 18, 2009. Thanks again.
Linsey üzenete…
Nagyon helyesek! :)))))) Köszi szépen!
macicsapat üzenete…
Nagggyon tetszik a készleted,főleg a létra. Mi azzal megyünk fel a Holdra, jó?
M. üzenete…
A bébirobotok imádnivalóak!!!!
eralilla üzenete…
A kicsi robotok A kedvenceim! Köszi az egész készletet!
Kriszta (hozak) üzenete…
Köszi ezeket a huncut robotokat. Szuper lett a készleted!
TerriM üzenete…
Thanks for sharing. Hugs -- xoxo! (terri - hawaii)