Zöldülj!

Csak lesem a gyönyörűségeket, amiket a Magnólia blogtrainre alkottatok, és már sajnálom, hogy ezúttal kimaradtam, de hát én meg a rózsaszín meg a romantika... Helyette hoztam egy kis zöldet, vagyis nyerési lehetőséget vasárnapra! Ma van a Föld Napja (Earth Day), tudjátok. Talán arra is emlékeztek, hogy tavaly volt egy collab készletem Mye-jal rövid ideig a MLAS-nál, de a különböző exkluzivitások miatt nem lehetett később a boltokban. Mye-jal egyeztetve most fogtam a saját részemet és tettem hozzá még ugyanannyit papírból és elemből, hogy "rendes" készlet legyen. Most csak az oldalamat mutatom, aki meg szeretné nyerni, hagyjon ITT egy megjegyzést, amiben legalább 1 dolgot mond, amit ténylegesen a környezetünkért tesz. Giny posztja (ahol nem mellesleg egy gyönyörű cluster vár) sokat segít ebben! Sorsolás vasárnap!

Rucola Designs by me - Think Green (coming soon)

Megjegyzések

Secima üzenete…
Nekem megvan az eredeti készleted is, sőt már alkottam is belőle. Az is csodaszép volt, ahogy ez is az lesz a kiegészült elemekkel együtt.
Giny bejegyzése nagyon hasznos volt. Amiket leírt mi is alkalmazzuk, különösen a szelektív gyűjtést, de mást is. Ha még lesz időm én is írok erről egy bejegyzést.
LaceE üzenete…
A környezetem védelme érdekében nem hagyományosan scrappelek, hanem digitálisan :D Nincs maradék szemét és a papírokhoz nem kell fákat kivágni.
Lili'sMother üzenete…
LaceE... :D Nálad a pont!
Ha csak egyet kell...pl. a cetliknek nem veszek jegyzettömböt, hanem a lejárt, felesleges hivatalos levelek, számlák lesznek feldarabolva és újrahasználva. Hacsak nem méhem gyümölcse rajzol rá valamit....
Pertine üzenete…
Hűű, hát ezt a nyerési esélyt én sem dobnám el. :) Bár egész lényemmel a szent célt szolgálom, de egyet kiemelni nem is könnyű. De pl. áramtalanítok, ha nem kell már a masina..
Krisz üzenete…
Mi a gépelt papírok hátoldalára rajzolunk! Tehát duplán hasznosítjuk! :)
treza üzenete…
Jöttem 2in1 :)
Ténylegesen: biológiailag lebomló mosó- és tisztítószereket használok és mindig viszem a bevásárláshoz a tattyót. Amúgy Lacee a legtutibb környezetvédő szkrepper :D

Más: Kreatívhit játéka kapcsán - maradok a Morning Bird set-nél, ha lehet; mert én abba beleszerettem :)
(trezascrap-kukac-freemail.hu) Köszönöm!!!
erzsocica üzenete…
Csodás ez az oldal, tetszenek a színei.
Próbáljuk óvni a környezetünket, amennyire lehet. A legelső és egyik legfontosabb szerintem, hogy nem szemetelünk; Zolcsit is megtanítottam, hogy szigorúan csak a kukába dobhatja ki a szemetet és ez annyira jól sikerült, hogy megszólja az utcán dobálózókat, hogy miért nem a kukába lökik, ami odavaló (persze kulturált módon).
Bíró Ágnes üzenete…
Már két éve a városrészünkben házi szelektívgyűjtés van. Külön kukásutó jön a szelektív hulladékért és külön az olyanért amit nem tudunk szelektívbe tenni. Ez nálunk konkrétan csak a pelus. :(
A tetőnkön 2 cella napkollektor figyel, a meleg vizet a nap melegíti nekünk télen nyáron. Nem permetezünk, nem műtrágyázunk. Most arra gyűjtünk, hogy napelemünk is legyen, hogy az áramot magunknak termeljük meg...hát sokat kell rá gyűjteni sajna. :/

Én is akartam Föld napja készletet, de kicsúsztam az időmből... a tied mint mindig, egyedi Kovaxkás. :)
Bíró Ágnes üzenete…
jah amíg lovaztam, minden évben kétszer rendeztünk 'Lovasok az erdőért' napot. Ami annyit takar, hogy az összes lovasunkat, tanítványokat megkértük hogy gyalogosan kesztyűvel lovaskocsival menjünk ki az erdőbe és szedjük össze amit mások eldobálnak. Első évben 10!!!! köbméter szemetet, építési törmelékeket, kommunális hulladékot gyűjtöttünk be az erdőből. Az évek múlásával a mennyiség csökkent és egyre nagyobb területről tudtuk beszedni az egyre kevesebb hulladékot, ami jó eredmény. Már nincs lovasiskola, de tervezem, hogy az ovival is szervezkedjünk majd ilyet, mert hasznos. :)
Kellemes Húsvétot Ildi! Puszi
Margó üzenete…
Komposztálunk, időnként hol innen-hol onnan hangzik fel valami furcsa ropogós zörgés a lakásból, de már leismerjük, hogy valaki éppen a műanyag flakont lapítja, mos vigyorogva mondom, hogy LaceE után szabadon digizek, ezek után meg sem próbálkozom a hagymával, bár ott is némi hasznosítás folyik a "művészet világa" felé:-)
A legújabb, hogy esténként végig sétálok a lakáson, és áramtalanítok, azért a télikertben mindenki ismeri a gyertya és mécsesek stabil helyét:-)))
Hogy ilyen sokat felsoroltam, ez több nyerési esélyt jelent:-))))))

... és a MorningBird nekem örök szerelem! Bár szeretem a zöld színt is!!!!
Toni üzenete…
Már nem is vagyok meglepve, hogy lemaradtam, helyette irigykedek meg leejtem az állacskám, mert tetszik az oldalad!