2011. április 21., csütörtök

Megint tojt!

Ahhoz képest, hogy kevés kötődésem van a Húsvéthoz, még egy freebie-t összedobtam a Scrapbook Elements hírlevelének, a harsogó színek feldobtak. (Az Álomcsapatot nem akartam ezzel is terhelni, elég aktív vagyok mostanában, úgyhogy oldalakat nem tudok mutatni.) Gyerekkoromban szerettem a népvándorlást, a sok locsolót, még kérkedtünk is, kinek büdösebb a feje. :) Ez hamar elmúlt, a fiaim sem nagyon locsolkodtak, csak a családban és jelképesen. Volt egy időszak, amikor elbújdostunk, hogy ne csöngessen be senki (több mint 100 lakás van a házunkban), most pedig már a kutya se akar meglocsolni! :D A nyuszikat meg a pipiket és a hímes tojást azonban továbbra is imádom, remélem, ti is!

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Thank you for such a sweet Easter kit! Best wishes.

Juma írta...

Ez valami gyönyörmény, ennyi hihetetlen bájos kis figurát - lehet, hogy megkedvelem a húsvétot:-))
Azért, ha nagyon locsolóhiányban szenvedsz, mondjuk bánkódsz, szólj, elszaladok és meglocsollak:-) Azért kellemes, saját akaratú tartalommal megtöltött ünnepeket kívánok!

CBH írta...

Thank you so much for this post. I want to let you know that I posted a link to your blog in CBH Digital Scrapbooking Freebies, under the Page 3 post on Apr. 21, 2011. Thanks again.

Kisnyul írta...

csudaklassz! Köszönöm szépen!

Névtelen írta...

Just a quick note to let you know that a link to this post will be placed on CraftCrave in the DigiFree category today [22 Apr 01:00am GMT]. Thanks, Maria

Secima írta...

Hú, ezt imádom! Igyekszem készíteni belőle valami klassz oldalt. Köszi szépen. :)

erzsocica írta...

Nagyon édes, köszönöm szépen!!!!

Related Posts with Thumbnails