Új szerelmem

Nem iszunk túl sok kávét, de a minőséget mindig nagyra értékeltük a Ferivel. Már sok éve olasz presszógépem van (kicsi, kétszemélyes), de kezdte megadni magát, és a család meg a barátok rábeszéltek a Nespressora. Feri sokáig ellenállt, részben drágább is az egy kávéra eső költség, részben macerásabb a beszerzés, de főleg a környezetszennyező kapszula miatt. Ezek az ellenérzések még mindig fennállnak, de tavaly szülinapomra megkaptam a kis cukit, és az eredmény mindenkit meggyőzött! :) Azért remélem, hogy - Svájchoz hasonlóan - előbb-utóbb nálunk is megszervezik a kapszulák begyűjtését.
Osli remek kávés készletet alkotott, amely a ScrapDishben és az IvyScrapsen szerezhető be akciós féláron, Tazza di Café néven!

OsDesign – Tazza di Café

Megjegyzések

Margó üzenete…
Milyen jó, hogy azért időnként van születésnapunk is:-)))) Szuper!
Osli üzenete…
Nekem mini espresso-m van, és ha betojik az új is az lesz. Egyébként ez már több, mint 10 éve van nálunk, és már használtan kaptuk :D
Imádnám a te gépedet is, és a képed is nagyon guszta. Imádom ahogy a csészémet oda tetted a gépre :D
erzsocica üzenete…
Mi nagyon kávésok vagyunk, nekünk egy 4in1 kávé-teafőzőnk van ( bár teát már nem főz, kávéból is csak a minőségibbet bírja), de nagyon szeretjük.
Az oldalad egy retro kávésplakátra emlékezet, amik régen voltak az ABC-k falára kirakva; nagyon hangulatos!
Toni üzenete…
Hosszú évekig kínlódtam a kávéval (nem tudtam, hogy laktózérzékeny vagyok)Most már tudom, hogy tudom és bírom is, mert hosszantian és tejesen szeretem! Folyton innám! az oldaladat meg folyton nézném! Csóka érte!