Tavaszi kártyák

Szóval az ATC-k (Artist Trading Cards), amit olyan nehéz magyarul megfogalmazni. Mondhatjuk művészinek, de hát nem vagyok művész. Viszont imádok játszani, és ebben a műfajban a méret az egyetlen kötöttség, bármilyen témában, technikával lehet alkotni. A tavaszi ihletésű Primavera backgrounds névre hallgató csomag - terveim szerint - csak az első fecske az ATC sorozatból. 12 Jumbo ATC méretű hátteret (5"x7") rejt ez a pakk png fájlok formájában és két nyomtatható ívet is (digital collage sheets) azoknak a boldog embereknek, akik - ellentétben velem - kézimunkával is tudnak "kártyázni". A Scrapbook Elements boltban kapható, persze.


Az Álomcsapat remekelt!


Az én kártyámat már láttátok itt. Örülök, hogy másokat is lázba hozott, szerintem remek önkifejezési mód, kicsit más, mint a "megörökítő" scrapbookozás, az art journalinggal rokon, bár nem feltétlenül kell rá írni.

A DST játék nyertese: Florida Cindy! Gratulálok, remélem legközelebb is játszotok!

Megjegyzések

Krisz üzenete…
gyönyörű a készlet, a kártyák és gratula a nyertesnek! :)
kreatívhit üzenete…
Nagyon közel áll ez hozzád. Rendkívül jól mutat a készleted. Valami hatalmas plusz van benne hangulatilag is.A csapat pedig ismét remekelt.
erzsocica üzenete…
Fantasztikusak a kártyák és az álomlányok is kitettek magukért
beedee üzenete…
Most erre mit mondjak?... Gratulálok a nyertesnek, én meg majd várom a következő játékot! Mondd csak, szerinted Mr. Random szereti a csokit?