A nap fémpontja

GSO lett az 1960-as kollázsom! :)) Kate Hadfield bökte ki! :)
Amúgy is szuper nap volt, Beszterivel voltunk a PeCsában, jót dumáltunk Gigivel, Fegyával és Dorral, meg shoppingoltunk rengeteg apróságot, én meg egy nagyságot is, lepkés táskát! :) Szerencsére a Feri sem cikizte le.
Örömből készítettem ma egy oldalt az új collab készlettel, itt van, ni. Biztos tudjátok, ki az a Jessica Fletcher, nálunk Gyilkos sorok néven fut, az eredeti címe Murder, She Wrote. A sógornőm imádja, a kisfijam meg kifut tőle a világból. Szóval a cím és az oldal elég ironikus. :)
Ja, és közhírré teszem, hogy Saxon Holt el van ragadtatva az Álomcsapattól és az oldalaitoktól!!!

Saxon Holt, Ildi Geist - Super Sleuth
Dead body: Beth Rimmer - Sirens of Pulp Fiction

Blood: Miss Honey – Vampire Diaries

Megjegyzések

Pertine üzenete…
:D Hát ez az oldal!.. Bejön nagyon! Tudom is a megoldást: bár öngyiloknak látszik, az írónő lőtt és rendezte így el, mert nem boldogult az s-betűvel az írógépen..
Rucola Designs üzenete…
Igennn!!! :D:D
kreatívhit üzenete…
"Ja, és közhírré teszem, hogy Saxon Holt el van ragadtatva az Álomcsapattól és az oldalaitoktól!!!"
Hát ezen nem csodálkozom.
Unknown üzenete…
:D most irigykedtem egy sort :) találkák a Pecsában, a GSO, és a lepkés táska... jó kis napod volt :) Gratulálok a GSO-hoz :)
Unknown üzenete…
Most fedeztem csak fel, hogy akitől vetted a tatyót, ő kecskeméti!!! olyan sok klassz cucca van, millió köszi, hogy belinkelted :D :D
do üzenete…
Én piszok erős voltam, és táskát most nem vettem (pedig többször megcsodáltam), engem halálra cukkolnának miatta itthon.
Az oldalad meg beájulós! Igen, Gyilkos sorok, Agatha Christie, és mindenféle krimi rajongó vagyok :D
Toni üzenete…
Szóval akkor a mai napodon: kiemeltek, megdicsértek, barátkoztak, kényeztettek... éééés beduktál egy halott palit a Remington mögé. Bár nekem is minden napom ilyen lehetne!
Halálos az oldalad! :)
Secima üzenete…
Örülök, hogy jól sikerültek a talik. Én most kihagytam a vásárt. Majd legközelebb. A lepkés tatyód amúgy nagyon tetszik. :)
Margó üzenete…
Csak ámulok és bámulok és már majdnem félek is - ma éjjel nem nézek krimit!!!
Gratulálok a szupercsapatnak - is!
erzsocica üzenete…
Szuper a táska, nagyon tetszik, használd egészséggel! Tartalmas napod lehetett, és az oldalad is szuper lett. Barátnőm is imádja a Gyilkos sorokat, mindig nézi!