Megrázó élmények

Szóval a Szigeten ráz a sör, és minden más fesztiválon is, aszongyák. Az egyberakott műanyagpoharakban támad valami statikus elektromosság, amit az első kortynál lehet érezni. Ez nagyon fontos információ volt, meg kellett osszam. :D Szokás szerint remekül éreztem magam, sok érdeklődőnk volt, persze irgalmatlan meleg és pára. Por nem, mert esett is kicsit, főleg vasárnap + a péntek éjszakai vihar (épp hazaértem előtte). Zeneileg számomra jóval gyengébb volt a tavalyinál, tegnap már semmit sem tudtam hallgatni, szombaton a Copy Con és a 30Y volt elég jó, viszont pénteken a Kiscsillag mindenért kárpótolt! Még mindig Lovasi for president, és kész! Előtte a HS7-t is élveztem, a nagyszínpadot tőlem akár fel se építsék. (A szerda és csütörtök sokkal erősebb nap volt, kár, hogy azokról lemaradtam.)

Közben Dani gyártotta itten a készleteket, az egyikkel gyorsan csináltam is egy oldalt. Bár iskolás cucc, a színvilága ihletett meg. Saját élmény, saját fotók, jövés-menés a Szigeten. A Study Buddy kapható a Scrapbook Bytes-on és a Scrappity- Doo-Dah boltban.

Danimoy Designs - Study Buddy
Rucola Designs - Festival Season Flairs

Megjegyzések

do üzenete…
Még egyszer meg kellett nézzem a készlet elölnézetijét. Anyám, ebből, ilyet! Wow, wow! Nagggyon jóóóó! és igen Lovasi for president!
Tinci üzenete…
De jó jövő menő oldal lett ,vagy ahogy felénk mondják az öregek: gyüvőmenő.
Remélem, jól feltöltekeztél a szigeten!
Margó üzenete…
Szuper lett a készlet és az oldal is!!! Jó volt olvasni a szigeti "beszámolót"! Köszönöm.
eagleszem üzenete…
Szuper ez a sziget montázs. A bakancsok szuperek!Egyszer talán én is eljutok...
LaceE üzenete…
Lovasit én is szeretem, a sör az EFOTT-on is rázott és az oldalad meg tökre bejön :D
Secima üzenete…
Hú, de mozgalmas oldal és milyen jól passzol hozzá ez a készlet még ha nem is ehhez szánták.
erzsocica üzenete…
Igazán jó kis bulis oldalt készítettél, klassz színekkel!