2010. augusztus 1., vasárnap

Éva és az alma

Dani augusztusban a Scrappity-Doo-Dah boltban vendégeskedik és akciózik. Egyszerűen elképesztőnek tartom az aktivitását!


Új készlete a Love Apples, amelynek a színvilágába és papírjaiba (szokásomhoz híven) beleszerettem. Aztán végül csak 1 papírt használtam, elemet is alig, mert eszembe jutott egy film, a Játék az almáért. Erről nem találtam videót, de arra konkrétan emléxem, hogy az egyetemista fiú ajánlotta gimis koromban, aki fizikából készített fel a felvételire. És nem is bántam meg, hogy megnéztem! :) Viszont a rendezőnő alapfilmje, a Százszorszépek még ma is állati modern és alternatív, és scrapbookoznak benne, nézzétek csak meg! :D Vagy ez nem scrapbook, hanem kollázs? Nem baj, de állati!

Százszorszépek - Vera Chytilová, 1966Na szóval, az oldalam Éváról és az almáról:

Danimoy Designs – Love Apples
Girl: NeareStore – 12 Pin-Up Girls

10 megjegyzés:

Eszter(beszteri) írta...

Ildi! ez egyszerűen szenzációs, már megint! Az életben nem gondoltam volna, hogy ezzel a háttérpapírral (ami amúgy kifejezetten tetszik) lehet valamit kezdeni. És lehet bizony. Nagyon jó oldal lett! :)

krisssz írta...

Egyetértek beszterivel:) Én tuti nem tudtam volna vele bármit kitalálni, de ez óriási lett.

eralilla írta...

Ildi! Isten éltessen sokáig! Nagyon boldog szülinapot. (Nem gondoltam volna, hogy most ilyen kerek következik!) Még sok sok szép alkotós évtizedet Neked!

Bíró Ágnes írta...

Boldog születésnapot! :)

altalena írta...

Boldog Születésnapot Drága Ildi!<3
Fantasztikus az oldal! Annyira tetszenek ezek a színes papírok, de pont úgy vagyok én is, mint Eszti, hogy nem tudtam volna vele mit kezdeni! Csodállak...puszi

Merika írta...

Boldog szülinapot Ildi! Nagyon jó kis oldal, nekem is nagyon tetszik! A freebiet letöltöttem, köszönöm! Azért előbb utóbb biztos fogok digizni még!!!!

Secima írta...

Mit mondjak, nem semmi oldalt készítettél már megint. Gratula!!!!

Kriszta (hozak) írta...

Szívemből kívánok boldog szülinapot Neked!

icka írta...

Ildi az oldalad ismét szenzációs!
ÉS Isten éltessen sokáig szülinapodon! Minden jót kívánok neked!!!

Krisz írta...

Boldog születésnapot! :)

Related Posts with Thumbnails