Nyár, apa, barátok

Haverok, buli,... az üdítőital helyett én inkább a sörre szavazok! :D Még áprilisban, de már csodaszép nyári időben kirándultunk egy jót Nyíregyházára a haverokkal. Az apropót a 12 dühös ember színpadi változatának megtekintése adta. Már másodjára rendeztünk ilyen kul-túrát, ez a darab és a korábban látott Valahol Európában (Dés zenével) is nagyon a kedvünkre való volt. Úgy tűnik, ez utóbbit itt már levették a műsorról. Vissza a tárgyalóterembe: a Sidney Lumet film Henry Fondával, gondolom, mindenkinek megvolt, a Nemzetiben is játsszák, de nem lehet jegyet szerezni. Ajánlom ezt az előadást, aktualizált, de nem bántóan, és a színészek remekek!
A Hotel Koronában szoktunk megszállni, amelynek legnagyobb előnye, hogy egy John Bull Pubbal bír a földszintjén, na, ott megint jól elvoltunk előadás után! :) Másnap kirándultunk az Állatparkba és sétáltunk egyet Sóstón, jót ebédeltünk, aztán haza. Az állatkerti fotóimból már jó néhányat feldolgoztam, de "emberes" még nem volt.
Van, akinek át kellett színezzem a ruháját, ezzel elvoltam egy jó darabig az én technikai képességeimmel! Akit nem sikerült átöltöztetni, azt a végén letakartam egy levéllel! :)

Sablon: Mandagirl Template 36
Papírok: Brandi Beaver – Just Chillin’, Linda Cumberland – Logan’s Day
Elemek: Kaye Winiecki – Springaling
Wordart: Lazy Daisy Designs by Randi

Az alábbi képen pedig édesapám látható barátjával, Miska bácsival, aki a névadópapám volt. Apu, sajnos, nagyon fiatalon elment, már több, mint 20 éve nincs velünk. Alig van róla képem, pláne fekete hajjal. Húszévesen már őszült, ezt sikerült tőle megörökölnöm. A képpel dolgozva egyik gyönyörű gyermekem rámutatott, mekkora a hasonlatosság egy nyíregyházi fotóval. Ezt is oldalba foglaltam, de közszemlére tételének férjem nem örülne asszem.

Úgyhogy a közelgő Apák Napja (vasárnap!) tiszteletére most csak ezt mutatom:

Inspiráció Andrea Gold Template 584
100% nyár saját készlet

A retrófílinghez jól illett a saját készletem wordartja, így ebből dolgoztam. Nem is volt olyan könnyű, ebből levontam a megfelelő konzekvenciát. :)

Megjegyzések

LaceE üzenete…
Jót mosolyogtam magamban a sztorin, a legjobban a "Akit nem sikerült átöltöztetni, azt a végén letakartam egy levéllel!" mondat tetszett :D
A másik képet a férjedről pedig "neeem" láttuk, nem ismerjük ;), a férjed megnyugodhat :)
Secima üzenete…
Még nekem is nagyon sok feldolgozatlan eseményem, képem van. Ez a nyíregyházi különösen jól sikerült. A technikádra pedig ne panaszkodj! Aki ilyen jól tud takarni, az profi! :))
Apukámról is tervezek oldalt. Nemrég volt a születésnapja. Csak most még nincsenek meg a feltételeim, de igyekszem bepótolni. Nagyon jól sikerült felhasználni a készletedet. Tényleg illik a fotó hangulatához. A napocskát ügyesen alkalmazod kitűzőként. A fád az almákkal pedig gyönyörű. :)))