Ki az a Levin?

A Cewe Fotókönyv, azaz Krissz ötletére és szervezésében új blogtrain játék indult: A NAGY LEVIN. Nagy Levin szakács volt a rejtői világban, méghozzá a legnagyobb :), így ez egy főzöcskés-receptes-ételes-italos-konyhatündéres kihívás.
A Cewe A nagy Levin galériájában már láthatóak az előnézeti képek, még be lehet szállni szombat estig, július 28-tól pedig egyszerre letölthetők lesznek a megakit elemei.
Várlak vissza vasárnap!
Mivel még mindig nem tudok rajzolni, és PS-ben sem vagyok nagy virtuóz, a saját készlet nálam azt jelenti, hogy CU overlayek és templétek segítségével hoztam össze, amit. Így is rengeteget dolgoztam rajta! Szerintem, amit egyszer már valaki kitalált, azt fölösleges újra felfedezni, én inkább alkalmazom, és ezzel a dizájnerek bevételét is duzzasztom! Igyekeztem (kedvenc) színben tartani ezt a kis retrócsomagot, remélem, fogjátok szeretni. :)

Megjegyzések

Osli üzenete…
Hú, ez igéretes! Imádom! :D
Unknown üzenete…
Hűűű, nagyon tetszik!! Írtó ügyes vagy!! :) én le vagyok eresztve, meg sem próbáltam... de lehet majd a készletekből alkotok vmit :)
Ányi üzenete…
Azta, de szuper! Ildi, le a kalappal előtted! Kedvencem a gáztűzhely és a hűtő! És jók a színek is!
Kata üzenete…
Nagyon tetszik! Főleg a tűzhely és a hűtő! Szuper a színe is. Óriási lesz ez a készlet.
Noncsi üzenete…
Annyira, de annyira szuper lett!!!:)
Secima üzenete…
Nekem is nagyon bejön a készleted. A színvilága is nagyon kellemes. :)))
Myrthyra üzenete…
Szuper, szuper, szuper! A színek, az árnyékok, 100x jobban tetszik, mint az eredeti! Kovaxka, ismét egy készlet, ami alkotásra csábít.:) Csak hát én meg a főzés, meg a receptek.:(
LaceE üzenete…
Jópofa lett a készleted tuti jó színvilággal. Már le is töltöttem. :)