2012. május 31., csütörtök

Pángalaktikus

A Pángalaktikus Gégepukkasztó névre hallgató italt Zaphod Beeblebrox találta fel, alapja az ó-Janx-szesz. A Galaxis útikalauz stopposoknak című „trilógia” szerint „hatása olyan, mint amikor szétverik az ember agyát egy lédús citromszelettel, melyet vaskos aranytéglára erősítettek.” A televíziós sorozatban két Pángalaktikus Gégepukkasztót fogyasztó lény öntudatlanul esett össze, miután megitták azt, és a kiömlő ital lyukat égetett a padlóba. Több rehabilitációval foglalkozó szervezet is elérhető azok számára, akik kipróbálták a Gégepukkasztót.
Én még nem próbáltam, de a júniusi háttér - mindenesetre - pángalaktikus lett. Hipp-hopp eltelt a május, én és a gépem nem voltunk a topon, de ennek már vége! Építem újra a programokat, kedvenc munkásaim meg a teraszt vakolják. Amúgy itt a a nyár, a fesztiválszezon, meg minden. :)


Kid Rock - All Summer Long

2 megjegyzés:

kreatívhit írta...

Szép nyarat és klassz fesztiválozást.

CBH írta...

Thank you so much for this post. I want to let you know that I posted a link to your blog in CBH Digital Scrapbooking Freebies (please, notice the new url for my blog), under the Page 8 post on Jun. 01, 2012. Thanks again.

Related Posts with Thumbnails