Bánatscrap

Velem általában pozitív dolgok történnek, ritka, hogy sz@r hetet zárok. Kedden ismét nekifutottam a két éve húzódó ügyemnek, és ismét nem jutottam egy centivel se előbbre. Otthon ízlésesen leforráztam magam főzés közben (nem nagy felületen, de fájt rendesen). Szerdán két órát órát utaztam, hogy aláírjak egy jegyzőkönyvet 5 perc alatt. Péntek délben elszállt a gépem, a segítségemre siető Máté fiam behozta a postát, abban gyászjelentés. Velem egykorú másodunokatesóm, Laci... :( Azt hittem, a kortársaimat majd csak 70 éves koromban kezdem elveszíteni. :(
Utóbbinak elég nehéz a jó oldalát nézni, mert nincs, de a többi dolog szerencsére mulandó, és orvosolható. Pár napja archiváltam, és nem az adatos vincsim beteg, hanem az, amin csak programok vannak. Máté azonnal épített egy munkaállomást a saját laptopjával (amin van PS), és hétfőn majd intézi a szervizben a garanciális valamit. Azért mire mindent újraépítünk, az beletelik egy kis időbe, és lehet, hogy nem tudok csütörtökön kijönni a készletemmel, ami 80%-ban kész van, ráadásul most aktuális.
Mit tesz az ember lánya, ha szomorú? Shoppingol! :) Aztán próbálja a saját képére formálni a PS-t és scrappel. Még tegnap készült, ma már sokkal jobb a hangulatom, a jó idő, jó ebédek és egy családi mozizás Mátéval és Pingvinnel megtette a hatását.:)

Rebecca McMeen - Garraway
Stars: Rucola Designs (coming soon)

A film az Éjsötét árnyék (Dark shadows) volt, amit csak fanatikus Tim Burton rajongóknak ajánlok (Erzsocica!), mert annyira nem jó, de Johnny Deppes-vámpíros a hetvenes években, szóval nem lehetett kihagyni. :) A képi világ, a maszkok, a színészek tökéletesek, a forgatókönyv elég lyukas, szóval tud ennél többet is a jó öreg Tim.

Link
Ha már Barry White-ot is megidéztük, jöjjön ő is teljes terjedelemben.

Megjegyzések

millu üzenete…
Ez nem vigasz,de Rám is rám jár megint a rúd.Elkaptam egy borzasztó bőrbajt,bőrgyulladás,állítólag 6-8 hétig fogok vele küzdeni,borzalmas,közben sorban húzzák a fogamat,szépen fogok kinézni jövő héten a drágám ballagásán.Szuper az oldalad,a gép meglesz,még szuperebbül fog működni.Most én is a PS-CS5-öt próbálom magamhoz édesgetni
Audi üzenete…
Sajnálom a történteket, de örülök, hogy a lehető legjobban vagy már. Gép gyógyul, karod gyógyul, lelked gyógyul... És csodálatos az oldal!
Secima üzenete…
Az oldalad ugyan elég sötét, de azért látom, hogy előre, illetve felfelé tekintgetsz. Csak így tovább! Minden rendbe jön, meglásd!
kreatívhit üzenete…
A hét végének a végén vagyunk és ez akkor remélem le is zárta a bánkódást és jön egy vidám következő hét számodra.Az oldal pedig ismét egész páratlan.
Eszter(beszteri) üzenete…
Fogadd részvétem, Ildi, és sajnálom a többi rossz dolgot is, ami a héten történt veled. Remélem, hogy az új hét már kellemes történéseket tartogat számodra!!!! Puszillak sokszor, az oldalad szokásosan csúcsszuper!
Gólya üzenete…
Minden tekintetben jobbulást!
Margó üzenete…
Testben nem, de lélekben Veled voltam-vagyok! Ezzel igy jobban is jártál - nem bírom az időváltozást:-(( Persze ez a legkisebb baj!
A scrapoldalad közel áll hozzám, minden tekintetben imádom!
... és ez a heted már csak jobb lehet, Ildi!
Tinci üzenete…
Sajnálom a rossz dolgokat, amik Veled történtek. Van köztük orvosolható, és van olyan is, ami nem. A család szeretete azonban sokat számít, na meg a segítségük is ! :)
Puszillak, drága Ildikém!
Kisnyul / Andi üzenete…
Az oldalad mindent elmondott....sokkal jobb hetet kívánok az eljövendőkben!
Toni üzenete…
Édesem, édesem, vannak napok amikor azért jó itt a Föld nevű planétán! Ha nem is a bejegyzésed napja volt az! Szívből kívánom neked a légiesen könnyű, alkotással teli, vidám napokat! Imádat, szeretet!!!