Csodák Palotája

Számomra a két évvel ezelőtti nyitástól kezdődően a DeviantScrap a csodák palotája, itt láttam igazolva először, hogy nemcsak hagyományos módon lehet digitálisan scrapbookozni, itt találkoztam először ATC kártyákkal és kihívással, és még sorolhatnám. Rengeteget vásárolok itt a mai napig, és el se merem hinni, hogy már teljes jogú tagja vagyok a csapatnak!!! A szemfülesek persze kiszúrták, hogy nem véletlenül lehetek vendégstátuszban ilyen sokáig: igen, most járt le a felmondási időm a SBE-n, mert itt a szerződést már a vendégség második hetében megkötöttük! :) Ahogy Fegya mondja: ami késik, nem pontos - majdnem lemaradtam saját nyitási akciómról, de - hála a 9 órás eltolódásnak a kaliforniai időhöz - még időben sikerült feltöltenem 3 régi és egy vadiúj készletemet.
A cirkuszos-mágikus témától nehezen tudok elszakadni, imádom a gondolatiságát. Így hát lett egy ilyen témájú kitem megint (elkerülve az önismétlést): Show Of Wonders. Szokatlanul kevés papírt (8 normál és 10 ATC), viszont 94 elemet tartalmaz, ebből 24 wordart. Kissé feminista, de mindenképp varázslatos! :D Kapható a DeviantScrapen!


Még csak néhány szépséges oldal készült, majd később jövök dicsekedni! Köszönhetően a szédületes önbizalmamnak és a múlt heti extrém balféltekés leterheltségemnek, csak éjjel lettem vele kész, szóval én vagyok az oka egyedül.

Régi-új kedvenceim megint kaphatók:




Ja, és mindez 40%-os engedménnyel! Megsúgom, hogy mindössze két hétig, egy hétig nyitási akcióban, egy hétig pedig a NSD és a bolt szülinapja alkalmából.

Annyira vidám ez a szám, ha Anselmo Crew szól, nem lehet ülve maradni!:)

Megjegyzések

krisssz üzenete…
Ennél jobb helyre nem is kerülhettél volna! Gratulálok! (nekik, hogy megszereztek:))))
kreatívhit üzenete…
Veled örülök a legfrissebb sikerélményednek és köszi a zenét is.
Nem ismertem de nagyon tetszik.:))
Secima üzenete…
Gratulálok a nyitásodhoz! Nagyon jó helyen vagy és meg is érdemelted, hogy ide került. :))))))