2012. február 1., szerda

Deviáns vagyok!


Titokzatoskodom itt mióta, hát az a nagy hír, hogy februárban a DeviantScrapen vendégeskedem!!! Nem titok, hogy az álomboltom, annyira örülök a lehetőségnek!!! Megjelentem az újságban is, a Deviant Muse-ban interjút olvashattok velem (ingyen letölthető a boltból). 3 "régi", 7Heavenes és egy vadiúj készlettel nyitottam, remélem, a malacok szerencsét hoznak. :) A címe legalábbis ez: Lucky Start. Újévi készletnek indult, Valentinba torkollott cukiság.Az Álomcsapat ismét remekelt, naná! :)Egyébként hulla fáradt vagyok, iszonyú büdös van (mázoltak ma), és már nagyon szeretném, hogy véget érjen a felújítás. Talán hétvégére sikerül, már nem lehet két hét. :) Amúgy minden gyönyörű, ami elkészült! :)

6 megjegyzés:

Secima írta...

Gratulálok!!!! A vendégeskedéshez, a készlethez, az álomcsapat oldalaihoz!!!

krisssz írta...

Óriási gratula!!! A szuperségeid meg tökéletesen passzolnak a boltba. Tuti ott tartanak:))

Eszter(beszteri) írta...

Mindig is tudtam, hogy deviáns vagy, és örülök, hogy ők is észrevették! Jó vendégeskedést!!!!! :)

Tinci írta...

Gratulálok Ildikém! Büszke vagyok ám Rád! Remélem, ott tartanak állandóra!

Toni írta...

Te még egy felújítási káosz közepette is tudsz! Mit fogsz csinálni, ha ez nem lehet kifogás, már most zseniális vagyol! Új szavat kell rájad kitalálni! Ne mááá'! Most meg ezen fogok gondolkodni! :)

beedee írta...

AZ új készlet nálam előlépett a 3 first alkotásod közé, annyira imádat!! A vendégeskedéshez gratula, remélem hosszabb időre is "meginvitálnak"... jóóó hosszúra :))) Megy a drukk ezerrel!!! (bár teljesen felesleges, mert anélkül is megleszen :))

Related Posts with Thumbnails