Ante portas

Nem sokkal járunk a kapuk előtt, lassan végcéljához ér a karaván, indulhat az új felfedezőút! Lemaradásomat behozva 3 oldallal jöttem. Már csak 3 hét van az évből, hihetetlen!

47. hét: BLESS/Áldás. Ez igazából egy tavalyi oldal leporolása.

Rebecca McMeen - Holly & Ivy
Font: Chopin Script

48. hét: SATISFY/Kielégít, teljesít. Az idézet Erich Frommtól: A szeretet az egyetlen ésszerű és kielégítő válasz az emberi létezés problémájára. Kamingszún karácsonyi készletemet használtam hozzá.

Rucola Designs by me - Winter Wishes
Font: Nueva Std
Kiemelték a karavános blogban!!!

49. hét: REVIEW/Áttekintés, visszapillantás. Elég elvont téma, nem is nagyon tudtam illusztrálni, viszont Beedee készletét már nagyon akartam oldalba foglalni.

Beedeesign - A Little Piece of Blue
Tangie - AJC Parcel #49
Font: Columbus

Egy kis Santana jár hozzá.

Megjegyzések

kreatívhit üzenete…
Az első egyedi és érdekes a második mindent visz /nálam/ a harmadik ötletes és nekem nem tűnik elvontnak.Szép hétvégét nektek.
Margó üzenete…
Megegyezik a véleményünk kreatívhittel!! Megyek megnézni ezt a Kamingszún készleted - hogy kerülhette el a figyelmem?? Nagyon szép, melegséggel teli ez az oldal, annyira békés a téli táj is! Persze Erich Fromm idézet már rögtön levett a lábamról. Szeretek "tájékozódni a gondolataiban":-))
Florci üzenete…
óhhh és áhhh, libabőr és mifene!! imádom az "előszobát! Meg a smacizós párt is! Jaj, mennyire jók!!!!
Rucola Designs üzenete…
Még nem találod, csak 11-én coming soon. :)
millu üzenete…
A napokban nem volt időm írni.Az első oldaltól totál elájultam,imádom,hogy micsoda ötleteid vannak.A második nagyon megható és gyönyörű,a harmadik meg extra.
Margó üzenete…
Ildiiiiiiiiii! Hol találom a "Rucola Designs by me - Winter Wishes"-t! Kinézem a szemem és nincs:-( merre és hova menjek?!