Zsír

Ritkán rúgunk ki a hámból és eszünk étteremben, de Márton nap táján néhány évente belecsapunk a lecsóba, vagyis inkább a sóletbe és a libazsírba. A Bock Bisztróban sem jártunk még, remek libamenüvel kecsegtetett, és még asztalt is kaptam véletlenül, hát ma ott ebédelt a nagy család, sógorostul, sógornőstül. Konkrétan még mindig haldoklom, mert nagyok az adagok, és isteni finomak, nehéz volt hagyni bármiből. Sáfrányos libalevest, némi mangalicazsírt és tepertőt, majd roston sült libamájat toltam vargabélessel. Bíró Lajos, a séf ugyanis híres a bizarr kreációiról. Többiek sólettel, burgerrel és káposztás libával nyomultak, minden remek volt. Portugieserrel locsolgattuk a mannát. Mivel a fagyi jót tesz ekkora zabálás után, bevállaltam a szalonna-dohány-paprikafagyi triászt, amúgy sem ijedek meg a saját árnyékomtól. Azért az durva, hogy még az édességhez is sült bacont ropogtattam! Asszem Unicumot vacsorázom csak. :) És egy hétig diétázok.

Jöjjön hozzá egy kis olaj a Kiscsillagtól.

Megjegyzések

Florci üzenete…
ez annyira vicces volt! :D