A fészek melege

Ritttus ötletéből az e heti CEWE kihívás egy régi oldalból újat teremteni, lehetőleg ugyanazzal a készlettel. Épp ma mondtam Beszterinek (vééééégre összejött a randi!), hogy nekem semmi bajom a régi oldalaimmal, nem szeretem újra feldolgozni a témákat. Persze vannak kivételek, most például rendkívül könnyen ment a visszaemlékezés és a választás is, pedig két és fél éve volt. Akkoriban még azt hittem, minimálos leszek, több gyönyörű készletet is vettem Creashenstől, használtam is őket többször. A Pillow Talk-ot különösen imádtam, sajnos, már nem kapható, de itt megnézhető.
Az oldalam Rzsi barátnőmről/nek szólt, imádta, sajnos nem él már. :( De a fészek melege is benne volt az oldalban, és - mivel a hetiszó NEST a karavánban - ez lett a feldolgozás témája. A készlet még mindig gyönyörű! A Morning Birdből tettem hozzá madárkát és 3 papírt mostam össze háttérnek, hogy hozzam a formám. :)
(Egyébként éppen ma két éve volt első boltom hivatalos megnyitója, de már október közepétől árultam a Digiscraps3-on. Jó ez a blogírás, minden visszakereshető.)

Creashens - Pillow Talk
Rucola Designs by me - Morning Bird

Font: Violation

Megjegyzések

Secima üzenete…
Tényleg nem rossz az eredeti, sőt szerintem nagyon is jó! Akkor olyan voltál, most meg más a stílusod. Mindenesetre észrevehető a különbség. De mindkettő tökéletes.
Eszter(beszteri) üzenete…
Mér nem hagy má' kommentelni...?!
Újra nekifutok. Imádom az oldalad (mennyire más volt az eredeti).
És örülök, hogy végre sikerült összehozni a randit, még ha kicsit más formában is, mint eredetileg terveztük. Helyzetjelentés: gyümölcs kivégezve, neked lett igazad, turmixolt formában. :)
Florci üzenete…
biztos a történet is rávetíti, de amásodik olyan szomorú oldal, és sokkal hidegebb érzetű még az ugyanolyan bordó is rajta nekem.
Rucola Designs üzenete…
Fészek hidege inkább? :) Ennyire látszik, hogy nincs jó kedvem? :)