2010. június 13., vasárnap

Új név - új bolt - új készlet!

Van egy nagy szerelem boltom, a Scrapbook Elements. Megörültem irtóra, amikor CT callt hirdetett, jelentkeztem is merészen, de kéztördelve válaszoltak, hogy dizájnereket nem vesznek fel... viszont tervezőként szívesen látnak a boltban! Huh! Mivel itt csak exkluzív tervezők/termékek lehetnek, gyorsan befejeztem a lovagos készletem, és ezzel nyitok itt, már kapható a Pendragon legend! (Csakis itt és sehol máshol.) Kicsit más, mint az eddigiek, de remélem, fogjátok szeretni. 90 elemet, 24 papírt tartalmaz (részletekben is megvehető) és a hagymásoknak is szeretnék kedvezni vele!Ebben a boltban mindenki a saját becsületes nevén szerepel, így leporoltam az alig használt férjesemet, és Ildi Geist lettem tervezőként! :) (A Kovács megmarad a tudományos életnek és persze a Rucola Designst sem dobtam el.)
Még nem egészem látom át a rendszert, de egyéni árengedményeket - úgy tűnik - nem lehet adni, csak megjelenéskor akciósak a termékek pár napig. Tehát akinek tetszik, most szaladjon! Szerintem egy várban tök jó hűvös van ilyenkor. :) A készletet egyébként nagyon régóta simogatom, és másik nagy szerelmemnek, Szerb Antalnak is adózok vele. Első kedvenc könyvem tőle a Pendragon legenda, de Artúr királlyal és a kerekasztal lovagjaival is jó viszonyt ápolok, nem is beszélve a Monty Pythonos feldolgozásokról! :)
Úgy látom, Eagleszem is, akit megkértem, hogy alkosson a készletből, és csodákat varázsolt, köszi Anikó! Nemkülönben az álomcsapat, nézzétek csak:Zene nélkül márpedig nem szabadulhattok! Rick Wakeman Athurja az etalon (progresszív rock 1975-ből, The Myths and Legends of King Arthur and the Knights of the Round Table), a videón jelenetek a Merlin központú Excalibur c. filmből, amit szintén imádok!Aki pedig idáig elolvasta, egy veretes betűkészlet boldog tulajdonosa lehet! :)

12 megjegyzés:

millu írta...

Tényleg fantasztikus a készlet,nem különben az alkotások belőle.szuper a betű is,köszi.

kisvirág írta...

Szívből gratulálok!! Olyan jó érzés scraptársak sikereiről olvasni :)

kisvirág írta...

Szívből gratulálok!! Olyan jó érzés scraptársak sikereiről olvasni :)

Unknown írta...

wow!!!! Ildi ez a készlet fantasztikus!!! tök ügyi vagy!!!! és hatalmas gratula az új helyedhez! :)

Kisnyul / Andi írta...

fenséges, köszönöm a betükészletet!

Janka írta...

hű, gratula az új bolthoz, az új készlethez. azt hiszem, abszolút egyedülállót alkottál :)

A kis CT-d is szuper oldalakat hozott össze :)

Tinci írta...

Hű, gratuláloki! Az Artúros készlet fenomenális!

Eszter(beszteri) írta...

Ildikém, gratulálok!!!!!!!!!! :) Szenzációs a készlet, és gyönyörű oldalakat készítettek belőle, az álomcsapat is, és Anikó is! Imádom őket! A betűkészletet pedig köszönöm nagyon! Sok-sok vásárlót kívánok neked Ildi Geist-ként is! :)

Névtelen írta...

Thank you for freebies. Link on your post was added to Lori's freebie list

Secima írta...

Gratulálok és sok kívánok neked!!! Köszönöm az alphát. :)

do írta...

Gratulálok én is! Igazi nyálcsorgatós készletet alkottál! Ja, és köszi a betűket :D

Bíró Ágnes írta...

Wow, ilyen könnyen új bolthoz jutni?:) Szuper! :)Szívből gratulálok és sok sikert!!! Jippi! :)

Related Posts with Thumbnails