A neve: Méz

Nem tudom, nektek mi válik be, de úgy gondoltam, nagyobb esélyem van, ha közvetlenül keresek fel egy designert, mintha 100 ember között tolongok egy CT callnál. Jelentkeztem Asalnál, aki üzbég, még lányomnak is túl fiatal (Miss Honey néven ismeritek), és felvett a csapatába! Még nagyobb az öröm, hogy csökkentve a team létszámát csak a magyarokat "tartotta meg", Adriennt (Dagót), Ginyt és engem. Ez azért jó fényt vet a magyar scrapbookosokra nagyon! :) Ez már elég régen történt, de a vizsgái miatt hosszú időre eltűnt, most viszont küldött hozzáférést az új készleteihez.
Az első oldalt még shoppingolt készletből csináltam (van jó pár!), a másik kettőt ma. Egyik készlet klasszabb, mint a másik, itt kaphatók.

Honey Designs – Spring City
Font: Blue Type


Honey Designs – Steampunk
Font: Freeze!, Adler

Honey Designs – Summertime
Fonts: House Sitter’s Club, Adler

Megjegyzések

Ányi üzenete…
Egyszerűen imádnivaló, csúcsszuper, irtóklafa az összes oldalad! Nem is tudok mit mondani, csak bámulom őket, gyönyörűek!!!!
Tinci üzenete…
Tyűha, szebbnél szebb oldalakat mutiztál ma nekünk! Köszi!
T üzenete…
Ildi, gratulálok, nagyon fekszik neked ez a kavalkád!!!
LaceE üzenete…
Minden egyes oldalról tudod, hogy mi a véleményem és hogy melyik miért tetszik, sőt ország-világ előtt vállalom, hogy imádom a munkáidat :)
eagleszem üzenete…
Mind-mind gyönyörű! A készletek és az oldalak egyaránt. Miss Honey Panda nagy kedvence, de nekem is van pár freebiem tőle. Gratulálok a CT tagságodhoz!
Secima üzenete…
Sorban minden bejegyzésedhez gratulálnom kell, ahogy ehhez is. Sok sikert a CT tagsághoz és alkoss olyan klasszakat, mint eddig!