Apu és a múlt

Édesapám fiatalon, 55 éves korában ment el, számomra óriási veszteség volt, különösen fáj, hogy kisebbik unkáját fél éves koráig látta, de a nagyobbik se igen emléxik már rá. A mai napig eszembe jut egy-egy szituációban, hogy mit gondolna erről, milyen viccet csinálna. A kisebbik fiamnak tök olyan a humora, mint neki, tuti remekül kijönnének. Nemigen szoktam oldalt csinálni róla, alig szerepel fotókon, mert mindig ő fényképezett (sokat, imádta). Irigylek mindenkit, aki kommentben is ki tudja fejezni az érzéseit, nekem ennyi szöveg is eszméletlenül nehezemre esett. Köszönöm, Osli, hogy játékra hívtál minket (bővebben itt)!

Elemek, cluster, betű, háttér: Studio Rosey Posey - Discovery
Még papírok: Gina Marie Huff – Shabby Fall Garden

Font: Coronet


Félre a szomorkodással, kívánkozik ide nekem egy kis zene, nem elképesztő, hogy több, mint 40 éves? És még mindig zseniális. És 3 percnél a kisfiú a kis zacskójával milyen cuki! :)

Jethro Tull - Living In The Past (1969)


Megjegyzések

Florci üzenete…
ez olyan, mintha nem is te csináltad volna! nagyon kedves meg melegséges, de nem csöpögős! tetszik nekem! :)
do üzenete…
Nagyon tetszik az oldalad, szerintem erre több komment nem is kell. Szuper! A kulcsokból kirakott APU-t imádom!
Eszter(beszteri) üzenete…
Milyen gyönyörű ez a fotó, és az oldal is! :) Hosszú komment nélkül is benne van minden. Szeretem. Szerencsés vagy, hogy ilyen apukád volt! :)
LaceE üzenete…
áááá, nagyon szép az oldalad. Jó Oslinak ez a játéka, mert az emberből kihoz olyan érzéseket, amiktől ilyen gyönyörű oldalakat alkot. :)
Osli üzenete…
Nagyon tetszik nekem is. Én vitatkoznék Florcival, szerintem teljesen rádismerni az oldalból. :) Nagyon örülök, hogy te is alkottál! A kulcsokat én is imádom! És a fotót is!
Osli üzenete…
Jajj, majdnem elfelejtettem: köszi a Jethro Tull-t is. Jó volt megint hallgatni!
Secima üzenete…
Megható!