Karácsony aranyban

Amennyire nem vagyok karácsonyfan, legnagyobb meglepetésemre akkora nagy lelkesedéssel, szeretettel és örömmel készítettem ezt a karácsonyi készletet. A Golden Holidays kitben az arany mellett a sötétbarnát használtam kísérőszínnek. Azt hiszem, jól sikerült, mert az álomcsapat csoda dolgokat alkotott vele! :) Jó hír, hogy már a My Life and Scrap (MLAS) boltban is kapható, és épp egy hétig féláron (2,25-ért), szóval csak szaporán! Nagy örömömre csont nélkül átment a Quality Controllon, sőt, egy nagy dicséretet is kaptam rá!

Kapcsolódik hozzá egy cluster- és egy wordartcsomag is. Ezeken nincs árkedvezmény a MLAS-ban sem, úgyhogy megvehetők a Digiscraps3 boltban is akár. :)

Az is nagyon meglepő volt számomra, hogy sikerült pakolnom, mikor a clustereket állítottam elő! :) A készlet maga is tartalmaz néhány clustert (egyet a csomagból is), és 2 wordartot a gyűjteményből. Ugye nektek is tetszik? :)

Ányi

Ányi
LaceE
LaceE
Osli
Osli
Van egy saját is:

Megjegyzések

Unknown üzenete…
gyönyörű készlet, nem csodálom, h megdicsértek :)))))
Secima üzenete…
Nagyon szép és különleges a készleted. :) Most töltődik. Ja, és Miss Metalom is van, csak még nem alkottam vele, de fogok. :)
Noncsi üzenete…
Gyönyörű készlet, egyetértek a dícséretekkel. Megyek is a boltba és beszerzek egyet magamnak!!! Köszi szépen ezt a csodát! :)
LaceE üzenete…
Tényleg a piacon lévő legszebb és legkülönlegesebb karácsonyi készletet hoztad össze. Hatalmas élmény volt vele alkotni. Köszi :)
icka üzenete…
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
icka üzenete…
Húúúúúúúúú ez tényleg csodaszép lett! Megmelegszem a színektől! Szuper vagy Kovaxka, álomszép, gratulálok!
Zsu üzenete…
Tényleg gyönyörű, nagyon tetszenek a színei! Azon gondolkozom, hogy elcsábulok és megveszem életem második fizetős készleteként. :D
Anikó üzenete…
Gyönyörű lett!!!!!
Osli üzenete…
Nagyon szép készlet, öröm volt vele alkotni
Ányi üzenete…
Mézeskalács és narancsillata van, imádom!!!
pamacsdesign üzenete…
Nagyon szuper lett ez a készlet is!Gratulálok!