2009. december 10., csütörtök

Karácsony aranyban

Amennyire nem vagyok karácsonyfan, legnagyobb meglepetésemre akkora nagy lelkesedéssel, szeretettel és örömmel készítettem ezt a karácsonyi készletet. A Golden Holidays kitben az arany mellett a sötétbarnát használtam kísérőszínnek. Azt hiszem, jól sikerült, mert az álomcsapat csoda dolgokat alkotott vele! :) Jó hír, hogy már a My Life and Scrap (MLAS) boltban is kapható, és épp egy hétig féláron (2,25-ért), szóval csak szaporán! Nagy örömömre csont nélkül átment a Quality Controllon, sőt, egy nagy dicséretet is kaptam rá!

Kapcsolódik hozzá egy cluster- és egy wordartcsomag is. Ezeken nincs árkedvezmény a MLAS-ban sem, úgyhogy megvehetők a Digiscraps3 boltban is akár. :)

Az is nagyon meglepő volt számomra, hogy sikerült pakolnom, mikor a clustereket állítottam elő! :) A készlet maga is tartalmaz néhány clustert (egyet a csomagból is), és 2 wordartot a gyűjteményből. Ugye nektek is tetszik? :)

Ányi

Ányi
LaceE
LaceE
Osli
Osli
Van egy saját is:

11 megjegyzés:

Unknown írta...

gyönyörű készlet, nem csodálom, h megdicsértek :)))))

Secima írta...

Nagyon szép és különleges a készleted. :) Most töltődik. Ja, és Miss Metalom is van, csak még nem alkottam vele, de fogok. :)

Noncsi írta...

Gyönyörű készlet, egyetértek a dícséretekkel. Megyek is a boltba és beszerzek egyet magamnak!!! Köszi szépen ezt a csodát! :)

LaceE írta...

Tényleg a piacon lévő legszebb és legkülönlegesebb karácsonyi készletet hoztad össze. Hatalmas élmény volt vele alkotni. Köszi :)

icka írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
icka írta...

Húúúúúúúúú ez tényleg csodaszép lett! Megmelegszem a színektől! Szuper vagy Kovaxka, álomszép, gratulálok!

Zsu írta...

Tényleg gyönyörű, nagyon tetszenek a színei! Azon gondolkozom, hogy elcsábulok és megveszem életem második fizetős készleteként. :D

Anikó írta...

Gyönyörű lett!!!!!

Osli írta...

Nagyon szép készlet, öröm volt vele alkotni

Ányi írta...

Mézeskalács és narancsillata van, imádom!!!

pamacsdesign írta...

Nagyon szuper lett ez a készlet is!Gratulálok!

Related Posts with Thumbnails