2013. szeptember 26., csütörtök

Pokoli hotel

Pokoli kínokat élhettek át, hogy már a csapból is ez folyik, de még mindig jobb, mintha a vér! :) Hardcore horror-, Halloween- és mindenféle beteg sorozatkevelőként nem esett nehezemre alkotni párat a témában, bár a készletekkel eléggé megszenvedtem. Annyira lenyűgöztek a többiek részei, hogy nem éreztem semmi egyedit a saját cuccaimban. Remélem, azért a végére sikerült. Győződjetek meg róla a Devianton, aki szereti a témát, vásároljon be ízibe.
Két csomagom is van, a Hotel Hell az art zsurnalisztáknak, a Boiler Room a steampunk kedvelőinek készült. Kis színes: a háttérpapírokhoz nagy erőkkel használtam fel a turai kastélyban készült fotóimat. :)Csodacsapatom mindkét témában remekelt, ni:Az enyémek külön is, mert személyi kultusz van:

Rucola Designs - Hotel Hell
Logo googled
Rucola Designs - Hotel Hell
Hotel Hell Add-On
Rucola Designs - Hotel Hell Boiler Room
Csak erős idegzetűeknek mutatom az inspirációt. :)


 

3 megjegyzés:

Orsolya Simon írta...

Jó volt játszani a készletekkel, bár elég is volt a témából ;) Kicsit hátborzongatós oldalak születtek. Na jó, nem kicsit, nagyon :D

Eszter(beszteri) írta...

Én imádom a személyi kultuszodat. meg azokat a babákat is a készletből - szerintem nem most használtam őket utoljára... :)

Margó írta...

Amíg olvastalak, éppen azt fogalmaztam meg magamban, amit itt Eszti is leírt: "én imádom a személyi kultuszodat" és hát ezeket az oldalakat (is)! :)
A készletet is, csak mostanában eléggé kizárom az életemből a hideglelős "élményeket" :)))))
Köszönöm, Ildi!!!♥

Related Posts with Thumbnails