Imádom a blogom

Továbbra sem könnyű két boltra dolgozni, ráadásul ez a hetem külföldi rokonokkal van súlyosbítva. Galádság, hogy így írom, mert imádom őket (anyósom húga és férje Párizsból). Már voltunk Csopakon borkóstolni, holnap Pesti Disznóban vacsorálunk. Fotóztam sokat, szerintem lesz oldal majd, ha hozzájutok.
Adódott egy extra munkám is, aminek persze anyagilag örülni kell, egyébként nem nagyon fűlik a fogam a tudományhoz, amúgy is konferenciaszezon van már (ez előadásokat és sok utazást jelent).
Idő hiányában összevontam két kihívást. Az egyik a karaván hetiszava: HANDWRITE. Amiről ugyebár köztudomású, hogy nekem ronda, sőt, szinte már nincs is. A kedves naplómról a blogom jutott eszembe, mert kézzel sosem írtam ilyesmit (sajnos), illetve babanaplót hellyel-közzel a gyerekekről. A másik kihívás a Cewén Krysty búrájából pattant ki: 3 készletből kell dolgozni.
Bár az alapkészlet már kollab Tangie és mamája, Rebecca együttműködéséből, nem akartam csalni, hozzácsaptam még SherrieJD-t és Fiddlette-et. Az art journalos grafikusművészek szépen pászíthatók. :)

Tangie Baxter & Rebecca McMeen - AJC Parcel 38
SherrieJD - Junque Drawer

Fiddlette - Miss Erika Ann

Fonts: Happy, Violation, You Wont Bring Me Down, Sketchy

Megjegyzések

Janka üzenete…
látom, pörögsz, mint a búgócsiga :D kitartást!

az oldalad meg szuper!