Hülyülök

Mindig is vizuális típus voltam, ha egyszer leírtam valamit, azt már általában nem felejtettem el. Nos, ez már a múlté. Persze a fontos dolgokat felvésem a naptáramba (digitálisan), de nem mindig nézek rá persze. A hűtőre meg ki van tacepaozva, hogy mikor hova megyünk (koncert, ilyesmi), mert a miheztartásvégett Ferinek is kell.
Imádom a sorozatokat, de egyszerűen képtelen vagyok megjegyezni, hogy melyik nap hánykor mi megy és hol. Persze az sem segít sokat, hogy folyton variálják ezeket, de azért nem foghatok erre mindent. Másodszülöttemet (aki remek memóriával bír) nap mint nap a sírba kergetem ezzel a kérdéssel: ma lesz valami, amit néznem kell? Kínjában már elkezdett egy táblázatot, én meg kitöltöttem szépen. :)
Azt is elfelejtettem, hogy a FORGET szóval már csináltam oldalt! :D Hát lett még egy, úgyis imádom ezt a készletet.

Beth Rimmer - Paint With Boldness!
Lady: NeareStore

Fonts: Tangie AJF Mad Hatter, Adler

UPDATE! Kiemelték az oldalamat az AJC/Tangie Baxter blogon!!! :)

Még jó, hogy bizonyos dolgokat el is kell felejteni!



Ne vegyük már nagyon komolyan a dolgokat, találtam ezt a gyöngyszemet is az IHM fénykorából:


Megjegyzések

Margó üzenete…
Ugye, csúnya dolog, ha az ember kicsit megnyugszik, ha mástól is ugyanazt hallja, amit magában nehezen tud rendbe tenni:-)Na jó, az Ezel-t nem mulasztom el, mert a belső órám ráállt - függő vagyok! De úgy egyébként a felejtés rendben nálam is, mégpedig eléggé magas fokon!:-) Nem baj, a családunk átsegít ezeken a problémákon! Szegények...
Janka üzenete…
nagyon szuper az oldalad, tetszik a színvilága.
én nem felejtem el a sorozataimat :D mondjuk, nem is tv-ben nézem őket, szóval nem gond, ha elfelejtem :)
T üzenete…
ööööö, izé...hasonló cipőben járok..lassan határidő naplót kell vezetnem (ovi, céges dolgok, számla befizetések stb..) az oldal kiváló, teccősek a neonos színek, ( egy két sorozatot én is bírok, de sosem nézem meg a köv. részt...)
és a mirigyeket is csípem.. kösziiii
Margó üzenete…
Feledékenység?! Az engem lehet, hogy nem is érint?:-) Csak azt nem írtam a bejegyzésemben, hogy tetszik az oldalad! Kedvencem is van, jobb alsó sarok, madárka a kunkorival!:-)
Secima üzenete…
Ezen a bejegyzésen jót szórakoztam. :)))