Várúrnők

Azért az nem rendes dolog, hogy míg a lovagok egész nap a világ végén kardoznak, addig az úrnőik a kastélyban senyvednek! Persze biztos van némi szórakozás, zene, könyv, táblás játékok, de azért alapvetően az erényeskedés és unatkozás marad a rosszul fűtött boltívek alatt. :) Persze a családosok kivételek! Középkori tehát a témaválasztás, a készlet neve Ladies of the Castle, és a Scrapbook Elementsen kapható. A múlt héten bemutatott wordartok jól passzolnak hozzá.Álomszép oldalak az Álomcsapattól és Beedeetől, aki ajándékba kapta:(Bocsi, nem sorsoltam, hanem mindhárom tündér, aki játszott velem,megkapta a készletet.)
Valamiért én is bele vagyok szeretve, szerintem négy oldalt egyetlen készletemmel sem csináltam még. Kettőt már láttatok, íme a többi. Az első a SMELL hetiszóval, a második a gyógytornászomnak ajándékba készült.

RD - Ladies of the Castle

RD - Ladies of the Castle

Zene nélkül nincs készlet!


Medieval castles and ruins with medieval music 2


Micsoda szuper játékok vannak már! Még szerencse, hogy én ilyenekben nem utazom, semmi időm nem lenne már másra akkor. :)

Knights of Honor Soundtrack - Castle Dance


Ami nem maradhat ki: Carmina Burana (a Mozart kép ne tévesszen meg senkit!)

Megjegyzések

beedee üzenete…
Még 1x nagyon szépen köszönöm a készletet!! Csodás, még sok oldalam lesz vele :)
Külön megtiszteltetés, hogy az álomcsapattal együtt láthatom a szösszenetemet!!!! Ezt is köszönöm!
Secima üzenete…
Én is köszönöm a készletet. Még sajnos nem alkottam vele, de előbb-utóbb fogok. Addig pedig gyönyörködöm a tieitekben. :)
Osli üzenete…
Big like :))) Carmina burana 4ever :) meg a készlet is megaklasszis. Gratulka a nyerteseknek. Bee, örülök, hogy a te oldalad is a CT tagoké között már látható is! Szuperségeset alkottál!
Margó üzenete…
.. és most itt megint mindent imádtam!!!! Köszönöm!