Felhők fölött...

... mindig kék az ég! Ha rekettyést kell találni, hát meglesz az is! :D Aki nem tudja, miről beszélek, menjen el a Madáchba a Spamalotra vagy nézze meg a filmet (nálunk Gyalog galopp). Aki nem kedveli az abszurd humort, annak nem fog bejönni. Nekem kicsit sok volt benne a musical, de mivel musicalparódia és alapjában iszonyat nagy idiótaság, azért élveztem. A kritikával csak részben értek egyet, mi jól szórakoztunk. A jegyet valami véletlen folytán a jegyeledó.hu hírlevélen keresztül szereztem, nem is tudtam, hogy nyáron is játsszák (legalábbis július 18-án még ment).

Ízelítő az eredeti Broadway darabból:



Azt például nagyon bírtam, hogy egyéb zenei utalásokat, koreográfiákat is belekevertek (itt pl. az Ének az esőbent), voltak magyarított átírások és a jelmezek, díszletek is fergetegesek voltak. Az meg nem újdonság, hogy a magyar musicalesek irtó jól énekelnek.

Mivel a Scrapbook Elementsen az ehavi könyvjelzőkihívás témája a film (de nem lehet stockfotót felhasználni, télleg, megalol), az enyém ilyen lett. Gondoltam, ha már Monty Python, kell bele valami szürreális. Amúgy ez a szám eredetileg a Brian életében szerepel.

Papers: Rina Kroes – Audacious Art
Elements: Saxon Holt – Reptile Room

Megjegyzések

Eszter(beszteri) üzenete…
Szia Ildikém! Szenzációs a könyvjelződ!!! :)
Kukk be hozzám egy díjra! :)
Secima üzenete…
A könyvjelződ nekem is tetszik és a Spamalot is. :)
LaceE üzenete…
KÖnyvejelző nyomtatás alatt, Spamalot megnézése tervben :D
erzsocica üzenete…
Nagyon klassz ez a könyvjelző, bár nekem előbb egy blog fejléc jutott róla az eszembe, mert annak is nagyon beillene!