Egyszerűen csodás!

Imádom, amikor Dani Mellel konspirál egy készlet erejéig, most is gyönyörűt alkottak, Lovely névre hallgat, egyszerre vintage és modern. Rengeteg minden van benne, nagyon megéri!

Kettőt is csináltam hirtelen Daninek, mire kaptam másnap egy levelet Meltől, hogy szívesen látna a CT-jében, mert szereti az alteros hülyeségeimet (persze nem ezt írta :)). Hát nem kellett kétszer mondani, mert imádom a munkáit! Ezen a héten jött a hír, hogy Sarah Barber is felvett a csapatába, wow! Úgyhogy kissé megszaporodtak a villogóim, remélem, fogom bírni valahogy. Még szerencse, hogy nem mindenki készít hetente készletet, mint Dani (komolyan, fogalmam sincs, hogy győzi a picije és a másik kicsi mellett). Dani CT-je is szuper új tagokkal bővült, ami remélhetőleg a freebiek mennyiségén is meglátszik majd. Én mindenesetre a virágkompozícióimat elküldtem neki. :)

Oldalaim Daninek:
Danimoy Designs, A+ Designs collab – Lovely
Images: NeareStore – Mini Vintage Kit

Danimoy Designs, A+ Designs collab – Lovely
Image: NeareStore – Mini Vintage Kit

Font: Art Noveau Caps, Adler

És amit Melnek készítettem (A+ Designs):

Danimoy Designs, A+ Designs collab – Lovely
Tangie Baxter/Rebecca McMeen – Lola Rose
Tangie Baxter – ATC Melodies

Font: Jane Austen

Megjegyzések

Eszter(beszteri) üzenete…
Gratulálok, Ildikém, és nem csodálkozom az újabb tagságon, én is imádom "az alteros hülyeségeidet"... :D Gyönyörű oldalak ezek is, pont most néztem a galériában, csak kommentelni nem volt időm! :)
Kriszta üzenete…
Szeretnék én is gratulálni a CT tagsághoz. Fantasztikusak az alkotásaid. A második oldalad még eltudnám bámulni órákig. Köszi ezt a vizuális élményt.
Merika üzenete…
Ildikó gratulálok, nagyon szuper oldalakat készítettél, és ott a helyed a CT tagok közt! Alkoss sokat, és remélem szeptemberben más eszközzel is készíted az"alteros hülyeségeket".(ami különben tök szuper)
Tinci üzenete…
Gratulálok drágám! Nekem nagyon bejönnek az alteros hülyeségeid! Mábocs,hogy idéztelek!Szóval nagyra értékelem a művészetedet!
Janka üzenete…
gratula! :) megint klassz oldalakat rittyentettél! már csak arra lennék kiváncsi, honnan szerzed ezeket a nőalakokat :)
LaceE üzenete…
Én úgy emlékszem ide már írtam, de lehet, hogy csak akartam? Na mindegy. A legjobb helyekre kerültél, főleg az alteros cuccok miatt. Ilyen csúcs oldalak miatt én is bevennélek a CT-mbe :D