Virág helyett

Azért is imádom az angol nyelvet, mert egyértelműen kétértelmű, így is, úgy is érthető. Meg ez az egyes szám és többes szám első személyes dolog is :) Így - bár a kép eredeti címe nem erre született - kérem, vegye minden hölgy magára, és "éljen minden bájos, szép nő, édes, egyszerű, mélyen érző"!

Elemek és papírok: Pure Scrap - Say it with flowers
Varrás: Noshay design - You + Me = Us (Add-on)

Sok kedvencem van, de ha egyet kell mondani, az a Jethro Tull. 40 éve zenélnek, már a gimnáziumi éveimet is bearanyozták. Így a Bárdos Lajos (?) kórusmű helyett inkább tőlük választottam zenét a képhez 1989-ből.

Jethro Tull - Strange Avenues (1989)Igaz, vannak sokkal jobb pasik Ian Andersonnál, de az egyik legjobb zenész, és tanúsíthatom, hogy még élőben is nagyon meggyőző! Egy szép szám a lányoknak.

Jethro Tull - PavaneMegjegyzések

Unknown üzenete…
Klassz lett a scrap oldal, nagyoon tetszik ;)
Névtelen üzenete…
A Jethro Tull az egy a szuper zenekarok közül. :)
Secima üzenete…
Köszi a fiúktól a virágot. :)
Szégyenlem, de a Jethro Tull nekem nem sokat mond. Valahogy kimaradt. :( Viszont meghallgattam ezt a két számot, és azt kell mondjam nagyon jó! Köszi, hogy feltetted. :)
Secima üzenete…
Ez a maci mióta zenél itt nekünk? Én csak most vettem észre. Most éppen Palya Bea megy benne. Tetszik! :))
Rucola Designs üzenete…
Annyi jó zene van, Secima, nem szégyen valamit nem ismerni! Örülök, hogy tetszik. A maci csak pár napja zenél, elég vegyes a kínálata, majd fogom cserélni is :)