2009. március 4., szerda

El Malecón

Ki ne tudná, hogy Kuba fővárosa Havanna (teljes spanyol neve: San Cristóbal de La Habana, általában, röviden csak La Habana). A Malecón Havanna tengerparti útvonala, Ó-Havannától Miramarig futó autópálya, amelyet a tengertől egy függőleges fal választ el. A Mexikói-öböl felől érkező hatalmas hullámok gyakran nekicsapódnak a betonfalnak, ilyenkor senki sem marad szárazon. Persze nem mindig ekkorák a hullámok, ki kellett várni! 2004 márciusában töltöttünk Kubában két csodálatos hetet, azóta is visszavágyok ide.

Elemek és papírok: Jennys scrapplace – Adventures for boys
Betű: Just For You Digi Scraps – Butterflies, Blooms & Bowls (BBB)

A képeket válogatva meglepődtem, milyen jókat sikerült csinálni a kicsi, még nem digitális gépemmel. Az ihletet a Scrapbook.hu második scraplift (koppintós) kihívása adta, illetve a remek papírok inspiráltak.

Egy kis zenés ízelítő: MaLeCóN - La HaBaNa, DiC. 20075 megjegyzés:

Secima írta...

Köszi, akkor ezzel a kis videóval és a képeddel most mi is egy kicsit ott éreztük magunkat. :))

macicsapat írta...

Juj, de jó volt! A zene egészen feldobott minket! (Ez nagggyon ráfér a szeretett gazdira (sz.g.), mert sok rossz éri mostanában.) A hely is nagyon tetszett. :) Ja, és együtt voltunk a Szép Macicsaláddal! :))

Szép Macicsalád írta...

Tényleg, azért éreztük magunkat olyan jól, mert Ti is ott voltatok. :)

Kutyavilág írta...

Csodálatos alkotás.A fotók nagyon jól visszaadják a hullámzást. Szinte látom magam előtt, ahogy folytonosan csapódnak a hullámok.:)

Kovaxka írta...

De jó, hogy vevők voltatok egy kis telepatikus utazásra! Csinálunk még ilyet! :)

Related Posts with Thumbnails