A legfinomabb nyalóka

Eléggé belehúztam a hétvégén és egy másik kihívást is elsőként teljesítettem. Pedig olyat tettem, mint még soha: rengeteg mindent pakoltam a képre!:) Az úgy volt, hogy megláttam Szunyó tavaszi készletét, és egyből meg is kellett vennem. Rajongok a színes grafikákért, és az, hogy magyar dizájner külföldi webshopban árulhat, szerintem nagyon nagy dolog! Gondoltam, ezzel is támogatom. Ebből viszont megszületett az 5let, hogy miből dolgozzak Ancsika kihívására.
Kolibri szuperszónikus Baba-projektjét kellett liftelni, ami - a rengeteg kiegészítő használatán kívül - azért is nehéz, mert egyszerűen tökéletes. Nekem így sikerült:

Minden innen: Szunyó - Watercolor spring
Font: Szunyó és SSD Shelby

Szinte mindent felpakoltam, amit a készletben találtam, ennél többet már nem bírt el :) De nagyon jó volt csinálni, lehet, hogy nem ez lesz az utolsó!

Megjegyzések

Nóra üzenete…
Ez is tökéletes nekem. Vidám, gyerekes a sok apró mütyürrel. Nagyon tetszik a kép két oldalán azok a pöttyös bigyuszok, olyanok, mintha szemek lennének. :)
Secima üzenete…
Nagyon jól sikerült ez a scraplift is. :)) Helyes fiúcska, ez a Máté. :) :)
Rucola Designs üzenete…
Köszi :) Irtó klassz ez a készlet, öröm volt vele "dolgozni"!
Myrthyra üzenete…
Nagyon szeretem a rajzolt, gyerekes mintákat, így hát nem csoda, hogy nagyon tetszik.:)))
Szunyo üzenete…
Nagyon örülök, valami szuper lett az oldal! Még mindig elvarázsol, hogy mások mit hoznak ki egy-egy dologból, amire én nem is gondolok... pl. a kommentbox nálad milyen jó fényképháttér! Fantasztikus ötlet!
Nagyon tetszik. :D Én köszönöm. :))