2014. február 13., csütörtök

Albumokról

Már régóta akarom mutatni a tavaly készített minialbumjaimat, most apropója lett egy kihívás neki. ValC szeretné megtudni, milyen célt próbálunk idén megvalósítani, én az albumkészítés területén szeretnék fejlődni. :) Mindjárt a heticewére is beneveztem.Val C Designs - Your Way
Fonts: Dominican, No Fear 

Tavaly nyáron Zsuzsának készítettem ajándékba egy négyzetes albumot a turai kirándulásunkról. Ne kérdezzétek, milyen papírokból, talán BoBunny volt közte. Dekortapaszt, chipboardokat és néhány die cut matricát használtam fel hozzá. A dekorációban Bee segített sokat! Tőle kaptam az első chipiket is, azóta már van egy tonna. :)


Loipersdorfi utazásunkrók Ritusnak és magamnak is készítettem egy albumot. Itt egy az egyben Gigi Szimpla örömök tanfolyamán tanultakat valósítottam meg.


Authentic papírok, egyszínű kartonok, dekortapasz mellett egy kis stencilezést és zsebkészítést tartalmaz. Ezen felbuzdulva karácsonyra a hévízi emlékeinkről csináltam két majdnem egyforma albumot ajándékba Ferinek és a húgának. Szintén Authentic papírok (téli széria) a fenti dizájnhoz hasonlóan, kicsit megvariálva azt. Ebből csak egy picit tudok mutatni.Nem volt mágnesem, így a zsebrészt tépőzárral rögzítettem. Szintén csak dekortapasz a díszítés, a borítón chipboard betűk akrilfestékkel maszatolva. Szeretem szép papírokból készíteni az albumokat, és nem díszítem túl. Ámbár ezen a téren még bőven van mit tanulnom.

Idén már egy tanfolyamon túl vagyok (Valentines 10 dolog Edittel), egy folyamatban van (Miénk a világ Bee-vel), és szombaton megyek Gigi mobilfotós albumosára.
Ezeket még emészteni kell, de biztos hozok albumokat még idén szép számmal, mert nagyon szeretem csinálni.

5 megjegyzés:

Budaházi Brigitta írta...

Olyan szép mind, Ildi! Én drukkolok Neked, hogy az ez évi célkitűzésed sikerüljön! Már várom a szombatot, nagyon örülök Neked!
Ui: Ne feledkezz meg a két utazós albumról sem, amit tavaly készítettél. Azok is fenomenálisak lettek!

beedee írta...

Annyira de annyira szépséges mind (ráadásul ugyebár volt szerencsém őket élőben látni)!!! Kimondhatatlanul örülök, hogy a "hagyma" ennyire elragadott téged is :))))
Még soooook-soook albumot kívánok Neked :D

Janka írta...

Nagyon belejöttél a hagymába is, ahogy látom! Szívesen megnézném őket élőben is. Hajrá!

Secima írta...

Fantasztikus mind!!!! Gratulálok és még sok-sok ilyen gyönyörűséget kívánok!

Margó írta...

... de jó, van mit és van kitől tanulnom!! nagyon tetszenek!!!!

Related Posts with Thumbnails