Utazós albumom No1

Tavaly a Pecsában rácsodálkoztunk sógornőmmel Gigi Dublin 4 albumára. Gigi megígérte, hogy hamarosan tanfolyamot indít a készítéséről, így karácsonyra ezt kaptam ajándékba.:) Ki is jártuk az iskolát, amely két egész napos foglalkozásból, és kapcsolódó anyagokból állt, és szombaton el is készült az albumom!!! :) Magam is meg vagyok lepve, hogy volt türelmem hozzá! Nagyon élveztem, mert:

  • mindig szerettem volna ilyen formában megőrizni egy utazás emlékeit
  • rövid, átlátható és belátható volt, hamar látszott a vége (bár az első alkalomnál elég hamar eldobtam az ollót)
  • egyszerű volt, nulla hagyma scrapbookos előélettel is meg lehetett csinálni
  • minden hozzávalót megkaptunk, de még a régebben shoppingolt dolgaimat is fel tudtam használni
  • digi készleteket is tudtam használni
  • belevihettem a saját alteros-kollázsos egyéniségemet is
  • a két tanfolyami napon kívül otthon is lehetett vele foglalkozni
  • a keret volt adott, a többit a saját logikám és habitusom szerint rakhattam össze
  • annyit (értsd: olyan keveset) írhattam bele, amennyit akartam
  • nem kellett, hogy szép legyen!
  • Gigi sokat segített és remek volt a társaság (csak Eszti, sajnos, nem tudott jönni a második foglalkozásra)
  • újra átéltem közben a nyaralás élményeit

Ami nekem Gigi albumában tetszett, meg is próbáltam valósítani, így nagyon hasonlít a végeredmény, vagy legalábbis szeretne.:) Tavalyi gradói nyaralásunkról készült, Ritussal. Az első belső oldalra egy digi kollázst is készítettem (Rebecca McMeen Maia készletéből).




Felhasználtam: BoBunny Et Cetera papírok, kék hullámmintás, piros csíkos, pöttyös és kockás washi tape, Paula Kesselring és Sabee's Creative World elemek, dekorgombok, pecsétek, struktúrpaszta, akrilfesték, filctoll, fém díszek, egy tavalyi Taschen naptár, piros baker's twine, Sizzix-szel vágott címkék, chipboard karton és betűk, Summer Dreamer Alpha, Holiday szalag, Holiday miltonkapcsok, szegecsek.

És igen, fejben már rakom össze a következőt! :)
 

Megjegyzések

Budaházi Brigitta üzenete…
Ildi, nagy öröm volt számomra, hogy az első hagyományos albumod elkészítésében ötleteket adhattam neked. Rajongok a végeredményért. A sok egyéni megvalósításért, a rengeteg tárgyi emlékért, ami belekívánkozott, s helyet talált benne. Örömteli szívvel gratulálok... Kicsit nehezen találom a megfelelő szavakat. :-)
Rucola Designs üzenete…
Én köszönöm neked!!!
Gólya üzenete…
Hu de jól néz ki! Mivel kíváncsi vagyok én szívesen belekukucskalnek! Persze ha nem titkos...
Margó üzenete…
...és van egy újabb közös szerelmünk!!! Ildi, nagyon boldog vagyok, hogy ilyen gyönyörűséget alkottál!! Persze a készleteidnél már ezt megszoktam:-) <3
Secima üzenete…
Most mégiscsak sajnálom, hogy nem mentem a tanfolyamra. :( Na, majd az online-ra. Elsőre, és ilyen szuper album! Nem semmi csaj vagy! Gratulálok!!!!
beedee üzenete…
Egyszerűen gyönyörű és tökéletes!!!! Minden porcikáját imádom!!! Úgy látszik, hogy új vírus terjed a körünkben, amely rendkívül agresszíven fertőz... Hagymitis Scrapbookitis :D :D :D
Rucola Designs üzenete…
Évi, Margó, nektek is lesz hamarosan ilyen! Próbálok szedni rá C-vitamint, Bee, de nem hat! :D
Unknown üzenete…
Két mondatoddal nem értek egyet. 1. Nem kellett, hogy szép legyen. Ez arra hajaz, hogy nem szép, pedig de. A másik, hogy szeretne Gigiére hasonlítani. Hasonlít. Le a kalappal előtted, csodásat alkottál!
Rucola Designs üzenete…
Köszi, Osli! :)
Timi üzenete…
Gyönyörű lett Ildi! Le a kalappal!! :)
Janka üzenete…
Fantasztikus lett! Már a borító tetszik azzal a lángoló piros címmel. Abszolút beletetted a stílusod! Nagyon bejön, és szerintem is SZÉP! :) Jaj, de szeretnék egy ilyet!