Kinyílni

A tavalyi Art Journal Caravan keretében látványos hajótörést szenvedtem, nincs ezen mit szépíteni. 10 oldalt ha csináltam, abszolút nem fogtak meg a totál elvont angol kifejezések, egy ideig próbálkoztam a kiegészítő lehetőségekkel (idézet pl.), de listákat se szeretek írni, a térképészeti mélyanalízisek se jöttek be, így aztán abbahagytam. Nem kizárt, hogy 1-2 tavalyi témára lesz még ötletem, de erőltetni nem fogom, annak nincs értelme.
Biztos voltam benne, hogy a karavánozásnak ennyi, aztán mégis kedvem támadt újra belevágni, mert a közösséget nagyon szeretem (sok Deviantos is van itt), jók a belső tutorialok, és Tangie egészen új koncepciót ígért. És szerintem jó is lesz, idén nem kartográfiázunk, hanem utazunk ezerrel, ebben a hónapban Angliába! Ez így sokkal konkrétabb, szerintem inspiráló lesz. Mindenesetre megszültem idei kifejezésemet, ami a többértelmű UNFOLD. Jelenti, hogy kinyílik (mint a virág), kibontakozik, kitárul, de azt is, hogy elmesél, kifejt valamit. Kábé tehát a journaling, amit szeretnék több szöveggel csinálni idén, és hagymában is! Vannak még gátak, amiket át kéne szakítani. Volt már év, hogy röhögve teljesítettem, meglátjuk, idén mire megyünk egymással.


Tangie Baxter - AJC Journey '12, Journey ’13
the xx - unfold

 

Megjegyzések

Margó üzenete…
Nagggyon örülök, hogy utazol! Persze, figyellek ám a távolból:-)))) ... és a kifejezés is nagyon tetszik, meg is tanulom:-)
Secima üzenete…
Jó utazást!