Madaras-szeles

Egyik kedvenc motívumom a madár, a legtöbb készletemben, oldalamon van is. A heticewe tehát abszolút testhezálló, mégis rágódtam egész héten, mit csináljak. Ilyenkor ahhoz a folderemhez szoktam nyúlni, amiben azokat a shoppingolt készleteket gyűjtöm, amelyekkel mindenképp szeretnék alkotni többször is. Ezt a kollab készletet már elég régen vettem, a színei, meg az art journalos jellege fogott meg, magam is meglepődtem, milyen oldalt készítettem. Egyáltalán nem vagyok szomorú, sőt! Ma utazunk Pécsre, a POSZT-ra, és az esti koncert East lesz!!! 18 év után újra! Ismeri valaki? Mert a baráti körünkben is alig. :( A legjobb alternatív együttes volt 75-től 94-ig. Feri kicsit megint aggódik, de Katiék is bevállalták, szerintem nem lesz csalódás. Várom ezeket a számokat is.

Studio 68 & Studio sherrie JD - Reflections
Font: 1942 report_hu
Text: lyrics by East




Megjegyzések

kreatívhit üzenete…
Hogy Te milyen sokoldalú bloggerina vagy..:) Olvasgatni fogom.
Az East bandára csak halványan emlékszem.Nem voltam annyira oda a rockért inkább a nővérem miatt vannak emlékképek.
Secima üzenete…
Tényleg érdekes, hogy milyen oldalt hoztál ki abból a készletből. Első ránézésre azt hittem, hogy a Takáts Tamás van rajta.
Margó üzenete…
Igen:-) Ez a csodás! ... mármint megint minden a bejegyzésedben!! De sajnos töredelmesen be kell vallanom, hogy 2 órán keresztül hallgattam a "Szél repítse lelkem" című számot!!! ... és nekem is született közben egy madaras oldalam! Ugye, drága Ildim, nem baj, ha a heti CEWE kihívásra, tőlem is egy RD_East által ihletett oldal került feltöltésre?!:-)
Bízom abban, hogy a koncerten nem csalódtál!!!
Köszönöm a bejegyzést - ismét -!
beedee üzenete…
Nekem ájulat minden!!!! Az oldal és a zene egyaránt!!!!
beedee üzenete…
Jaaaa... és East :) Nekem/nekünk (apuval) még megvan bakeliten :)