"Szeretem ezt a nőt"

Kicsit le vagyok maradva a bejegyzéseimmel, de ez most fontos. Mostanában úgy éreztem, hogy túl kevés oldalt csinálok, és ténykérdés, hogy a heti 4-5 oldalam havi 7-8-ra csökkent. Persze ez nem mennyiségi kérdés, de valahogy mégsem éreztem így jól magam, ezért úgy gondoltam, új CT után nézek. Biztosan van, aki megért: engem ez inspirál, és nem hagy ellustulni. Szeretem a kihívásokat és a határidőket! Van, ahová még nem sikerült bekerülnöm, de nagyon örülök annak az új lehetőségnek, amit Nishánál kaptam. Egyelőre április-májusra szól a vendég tagság, mert júniusra babát vár a tervező, és még nem tudja, utána hogy lesz. Szóval jot & scribble-nél lettem kreatív szakmunkás. Kíváncsi vagyok, hogy mire megyünk egymással a minimállal! :)

Mivel nagyon lelkes kislány vagyok, már most kaptam egy készletet, ami ma jelent meg a Two Little Pixelsnél, ez a Precious. Irtó klassz wordartok és papírok vannak benne, az első oldalt pillanatok alatt megcsináltam: én vagyok rajta a kis kék macimmal, azt hiszem a Dunakanyarban. A másodikhoz LaceE koncertélménye és fotója adta az alapot: Bori rulez!

Precious kit - jot and scribble at twolittlepixels

Precious kit - jot and scribble at twolittlepixels
Photo: LaceE

Megjegyzések

Eszter(beszteri) üzenete…
Gratulálok Ildikém! NEm ismertem a tervezőt, de ez a készlet valami fantasztikus, és nagyon-nagyon jó oldalakat készítettél belőle! :) Mondtam már, hogy imádom a minimáljaidat?! Nagyon megy ez neked. Nekem az első oldal a kedvencem. Nem csak tőled, nem csak ebből a készletből, hanem ez egy igazi nagy kedvenc!!!!!!!!!!!!!!!!! Imádom!
Janka üzenete…
Kreatív szakmunkás??? :D Nagyon klassz a készlet, jó kis helyed lesz :) Nekem az első oldal a kedvenc, mert azon te vagy rajta, és annyira aranyos vagy a maciddal :)
Ányi üzenete…
Iszonyatosan jól csinálod a minimált, én mondom, imádom a képeidet! Gratulálok az új tagságoz, értem én, hogy ez inspirál! A készlet pedig szuper, naon teccik!
Unknown üzenete…
Tetszik, hogy Téged a CT munkák inkább ösztönöznek, hogy alkoss :) Gratulálok az új tagsághoz! a készlet gyönyörűűű, és az oldalaid is :)
Timcso üzenete…
Gratulálok!! Nekem nagyon tetszik mindkét oldalad, de talán az első kicsit jobban! Szerintem jól meglesztek te és a minimál:)
Osli üzenete…
Az állam is leesett! Imádom a készletet is, de csúcs amit alkottál! Nekem mindkettő tetszik.
LaceE üzenete…
Én is szeretem mindkét oldalt :) Amin Te vagy, azt azért, Borisat meg mert szuper jó lett. 2 napja csak az Ő számai járnak a fejünkben :D
Secima üzenete…
Gratulálok a CT-hez. A macis oldalad nekem nagyon bejön. Nemcsak a maci aranyos rajta, hanem te is.
A Boris oldal is nagyon klassz. Egészen átjön a hangulata a koncertnek. Bár nem voltam ott, de amennyire Borit ismerem, ilyen lehetett. :)