Oh, Happy Day

Őszi készletekből kaptunk mostanában eleget, milyen szerencse, hogy Brazíliában most tavasz van! Így Keley egy nagyon vidám, színes, lepkés készletet készített, az Oh, Happy Day már kapható is 1,99 dollárért.

Ezeket az oldalakat csináltam, az elsőn Ani barátnőm kislánya homokozik, a másodikkal pedig behoztam egy jó régi lemaradásomat, mivel Salsera fotójával készítettem, Secima kihívására. Jólesett ilyen szép pasztellszínekkel és fotókkal dolgozni.

Kit: Keley Domingues - Oh, Happy Day
Photo Template: Emily Powers
Wordart: Vinnie Pearce - Old Things
Font: Susie's Hand

Kit: Keley Domingues - Oh, Happy Day
Font: Tracy

Naná, hogy nem tudom kihagyni az Apácashow 2-ből (ami azért annyira nem volt jó, mint az 1) Deloris Van Cartier-t, azaz a zseniális Whoopie-t. Gospel még úgysem volt.:)


Megjegyzések

Unknown üzenete…
tiszta felüdülés ez a kettő vidám, színes oldal :) tényleg mostanában mindenhol kicsit sok(kk) az őszből ;) a második oldal különösen tetszik, tök, jó, hogy kétszer is megjelenik rajta ugyanaz a fotó :) és van madárka is ;)
altalena üzenete…
Micsoda színek és hangok ebben a bejegyzésben! Csodaszép mindkét oldal, de valahogy nekem sosem elég az őszből...szeretem nagyon!!:D Köszi a zenét is, libabőröztem rendesen:D
Secima üzenete…
Nagyon szépek ezek az oldalak, mint mindig, de most a videó esett nagyon jól. Köszönöm az élményt, egyik kedvenc filmem. :))))
Osli üzenete…
Szuper bejegyzés volt ez, igazi frissítő koktél :)
Noncsi üzenete…
Jaj, de jó volt meghallgatni az Apácashow zenéjét, tisztára libabőrös
lettem tőle. Feldobta a hangulatomat, köszi szépen. Máskor is jövök!!!
Myrthyra üzenete…
Nagyon szépek lettek. És ezek a színek! A fotó kétszerezése nekem is nagyon tetszik.
Névtelen üzenete…
jo kezdet