2009. október 3., szombat

Színterápia

Képzeljétek, ez a 200. bejegyzés! Akkor most felteszem azt az oldalamat, amiről teljesen megfeledkeztem, pedig a szívem csücske. Egy kis kirándulás olyan stílusvilágba, amelyet nem szoktam művelni. Gigi teljesen elvarázsolt és megfertőzött shabby alkotásával, és beleszerettem az általa kedvelt dizájnerbe! Jankának üzenem, hogy két fotó is van az oldalon, a körhintát és a jobb sarokban lévő Tin Tin figurákat is magam fotóztam. Ezek szerint (túl?) jól sikerült a bemosás, a figurákat meg eléggé meg kellett dolgozni, hogy ne látsszon a becsillogó kirakatüveg!

Christina Renée – Lil’ Fan Fair, Scenery The City Apartments, Ultimate Art Collections II, Stamped Alpha, Stamped Words
Háttérpapír: Vinnie Pearce – Travel Chic
Repülő: Weeds & Wildflowers – My Favourite Things

Ha már ünnep, van ajándék is! Már a múlt hónapban tudtam, hogy ebből a készletből fogom megcsinálni az októberi háttérképet, annyira megtetszett. És mivel egy kedves barátom megkért erre, gyorsoldal formájában is elkészült. Nem őszi, viszont nagyon élénk!


Kit: Spotted Dog Designs by Valorie Wibbens
Font: His Name Is Honey, Eras Demi ITC

8 megjegyzés:

Klári írta...

Jesszus, hogy ez milyen jól néz ki! Imádom az ilyen zsufis digi-oldalakat,hogy a csudába tudsz ennyi helyről összeillő dolgokat találni. Annyira egységes lett az egész. Csúcs!

Secima írta...

Gratulálok a 200. bejegyzéshez!!!!
Még sok-sok ilyet ilyet kívánok!!!
Nagyon tetszik a Párizsi hangulat, és a háttered és a Qp is csúcs, már töltöm is. Köszi. :)))

Névtelen írta...

Thank you so much for this Freebie. I want to let you know that I posted a link to your blog in CBH Digital Scrapbooking Freebies, under the Page 9 post on Oct. 03, 2009. Thanks again.

Ányi írta...

Aztaa! Államat keresgélve meresztem szememet a párizsi képre. Csúcs! Meg nem m ondtam volna, hogy a tied :-)

Névtelen írta...

Thank you! Your blog post will be advertised on the DigiFree Digital Scrapbooking Freebie search engine today (look for timestamp: 03 Oct [LA 07:00pm, NY 09:00pm] - 04 Oct [UK 02:00am, OZ 12:00pm] ).

LaceE írta...

Wow és mégegyszer wow. Ez a párizsi oldal egyszerűen csúcs. Naggyon tetszik. És már azt is tudom, holnaptól mi lesz az új háttérképem ;)

Osli írta...

Gratulálok a 200-hoz! Az oldalad nagyon szuper, de a fórumon már dicsérgettem ;) oda nem felejtetted el feltölteni :D
szupi lett a naptárad is, legalább visz egy kis vidámságot ezekbe az őszi napokba :)

Myrthyra írta...

Szintén gratula a 200-hoz.:) Elbűvölt engem is a Párizs oldalad. A körhinta extra jó és annyira szuperül illeszkedik az összhatáshoz. Vittem a naptárt, köszönöm. Nagyon bírom az állatos alkotásaidat is.:)

Related Posts with Thumbnails