Alternatív valóság

Szégyen és gyalázat, hogy tavaly ősz óta nem csináltam digitális készletet, de még oldalt is alig. Gondoltam, majd elmúlik az alkotói válság, de nem akaródzott neki. Most ismét közös témára készít (collab) készletet a Mischief Circus, sőt, 8. születésnapját is ünnepli a nemzetközi scrapbookünneppel egybekötve. Ki kellett hát szenvednem magamból némi elemet és papírt ajándékba, és eközben – csodák csodája! – ihletet is kaptam egy saját készlethez.
A téma: Altered Realities. Felhasználtam több zselélemezzel nyomtatott papíromat és kézzel festett elememet is. Remélem, tetszik nektek! Most először kivágóíveket is tettem a csomagba, így hagyományos alkotásokhoz, art journalhoz egyszerű nyomtatással használhatók a figurák, képszerkesztő program nélkül. Kapható a Mischief Circusban!


Ugyanitt egy hétig 40%-os akció és freebie készlet, ha 15 dolcsi értékben vásároltok az Altered Realities termékekből, valamint kihívások és játékok.Szuper CT-oldalak készültek, jómagam is négyet hoztam össze! :)Külön köszönet Gólyának és Secimának!!! :)


Megjegyzések

www.77yum.com üzenete…
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.